How All Electric Works Hero Image

INTEGRAL ELECTRIC

CUM FUNCTIONEAZA MASINILE ELECTRICE

Descoperiti o noua lume Lexus electric, unde incarcarea se face fara efort, iar masina dumneavoastra este energizata sa depaseasca noi orizonturi.

RELAXATI-VA SI REINCARCATI

Pur si simplu incarcati masina acasa sau la o statie de incarcare publica. Descoperiti toate variantele de incarcare ale unui Lexus si cat dureaza "umplerea" bateriei.

 •     Rapid Charging Card Image
  INCARCARE RAPIDA DC
  51 mins
  Timp estimat de incarcare de la 5-80% baterie DC*
       AC Charging at Home Card Image
  INCARCARE AC ACASA
  8 ore 2 minute
  Timp estimat de incarcare de la 0 - 100% baterie AC*
 • INCARCARE RAPIDA

  Cresterea accelerata a numarului statiilor de incarcare inseamna ca a devenit mai usor ca oricand sa va incarcati masina. Viteza de incarcare depinde in mare parte de puterea statiei de incarcare. O statie de 50kW poate incarca bateria pana la 80% in doar 30 de minute. Statiile de incarcare rapide (7-22kW) pot asigura o incarcare completa a anumitor modele in 3-4 ore. Majoritatea statiilor publice sunt rapide.

  •     1 Find a Spot to Charge Hero Image

   TIPURI DE INCARCARE

   GASITI O STATIE DE INCARCARE

   Veti calatori cu mai multa incredere stiind ca o retea de statii de incarcare rapida este la scurta distanta de dumneavoastra. In plus, masina va identifica statia de incarcare pentru dumneavoastra si va va anunta cand sunteti gata, din nou, de plecare.

  • NAVIGATI

   Atat de simpliu. Introduceti o destinatie pe ecranul tactil si Planificatorul de Calatorii va va afisa traseul pana la cea mai apropiata statie de incarcare.

   REINCARCATI

   Ajungeti la statia de incarcare si savurati o cafea in timp ce masina dumneavoastra se reincarca in minute, nu ore.

   GATA DE DRUM

   Aplicatia dumneavoastra Lexus va anunta cand sunteti gata, din nou, de plecare. Pregatiti-va pentu urmatoarea parte a calatoriei.

  •     2 Rapid Charging Technology Hero Image

   TIPURI DE INCARCARE

   TEHNOLOGIA DE INCARCARE RAPIDA

   In prezent sunt peste 100.000 de statii de incarcare in Uniunea Europeana si acest numar ar trebui sa creasca la 2 milioane in urmatorii 5 ani. In timp ce unele statii publice ofera "acces liber", adica incarcare gratuita, majoritatea fac parte dintr-o retea, pentru care este posibil sa aveti nevoie de un card sau o aplicatie mobila.

  INCARCARE ACASA

  Usor de instalat acasa, Lexus Wallbox va va incarca complet masina in putin peste 8 ore. Folosind Lexus Link, veti descoperi functii inteligente precum setarea de incarcare maxima ce le permite celor ce traiesc in partea superioara a zonelor deluroase sa profite la maxim de incarcarea regenerativa atunci cand coboara pe drumuri descendente.

  •     1 Installing a Home Charger Hero Image

   TIPURI DE INCARCARE

   INSTALAREA UNEI STATII DE INCARCARE ACASA

   Se recomanda sa contactati un profesionist pentru instalarea statiei de incarcare acasa si Lexus va va recomanda un partener de incredere care sa va ajute. Pentru linistea dumneavoastra, va asigura o conectare sigura a statiei si indeplinirea standardelor.

  • INCARCARE MAI RAPIDA

   Mai multa putere inseamna ca bateria se incarca mai repede.

   FACETI ECONOMII

   Anumite tari ofera bonificatii de pana la 75% din costul statiei de incarcare.

   TARIFE MAI INTELIGENTE

   Multi furnizori de electricitate ofera tarife reduse pe timp de noapte, ceea ce ar putea sa va ajute sa va reduceti factura.

MERGETI MAI DEPARTE CU INCREDERE

Puteti merge mai departe decat credeati vreodata cu vehiculele electrice Lexus. Urcati-va la volan si calatoriti dintr-un oras in altul cu increderea ca veti ajunge la destinatie si chiar mai departe.

AJUNGETI MAI DEPARTE CU ACEEASI BATERIE

Autonomia impresionanta cu care vin masinile noastre integral electrice poate fi sporita cu doar cateva sfaturi simple ce va ajuta sa economisiti bani si sa reduceti energia necesara pentru calatoria dumneavoastra.

 •     Parallax Image 1 Drive intelligently

  CUM FUNCTIONEAZA VEHICULELE INTEGRAL ELECTRICE

  CONDUCETI INTELIGENT

  Pentru a maximiza autonomia vehiculului dumneavoastra, masina va urmari performanta si va optimiza felul in care conduceti. Puteti, de asemenea, sa modificati modul de conducere pentru a creste autonomia. Masinile electrice necesita foarte putina metenanta. Insa, lucrurile simple, precum presiunea corecta in pneuri sau inlocuirea filtrelor de aer pot creste autonomia bateriei cu mai multi kilometri pe incarcare.

      Parallax Image 2 Keep the car cool

  CUM FUNCTIONEAZA VEHICULELE INTEGRAL ELECTRICE

  PASTRATI MASINA LA RACOARE

  Masinile ce petrec mult timp parcate in caldura pot avea parte de o deteriorare mai accelerata a bateriei. Pentru autonomie maxima, se recomanda folosirea cumpatate a aerului conditionat.

      Parallax Image 3 Accelerate gently

  CUM FUNCTIONEAZA VEHICULELE INTEGRAL ELECTRICE

  DELICATETEA ESTE NECESARA

  O accelerare graduala, lina, imbunatateste eficienta oricarei masini electrice. Evitand acceleratiile bruste, in special in traficul aglomerat, poate mari semnificativ autonomia de care va bucurati la fiecare reincarcare.

 •     Full Width Image

BATERIE CU TEHNOLOGIE INOVATIVA

    Parallax Image 1 Lifetime Security

CUM FUNCTIONEAZA VEHICULELE INTEGRAL ELECTRICE

LONGEVITATEA BATERIEI

Bateria ce furnizeaza energia pentru Lexusul dumneavoastra va rezista la fel de mult ca masina. Investigatiile arata ca multe masini electrice raman cu aproximativ 75% din capacitatea bateriei dupa 193.000 km. Altele au o longevitate si mai buna, cu o pierdere de 5% dupa 80.000 km si inca 5% dupa 241.000 km. Cu o medie de 15.000 km parcursi pe an de o masina electrica, majoritatea vehiculelor nu vor avea nevoie niciodata de o baterie noua.

    Parallax Image 2 Fully Covered

CUM FUNCTIONEAZA VEHICULELE INTEGRAL ELECTRICE

COMPLET ACOPERIT

Pentru o viata lunga si fara griji, bateriile noastre vin cu sisteme avansate de racire si incalzire, in timp ce sigiliile din cauciuc le protejeaza de orice urma de apa sau praf. Lexus Lexus ofera, de asemenea, un plan de Garantie Extinsa pentru Bateria EV pentru 10 ani (sau 1 milion de km) pentru toate defectele de functionare a pachetului principal de baterii sau degradarea capacitatii sub 70%, daca este respectat programul de verificari ale sanatatii bateriei.

    Parallax Image 3 No Need to Worry

CUM FUNCTIONEAZA VEHICULELE INTEGRAL ELECTRICE

NU TREBUIE SA VA FACETI GRIJI

Sunteti pe maini sigure - Lexus deja a livrat peste 1.5 milioane de vehicule extrem de sigure Full Hybrid, iar noul Lexus ES 300h Self-Charging Hybrid a fost numit Vehiculul hibrid sau electric "Cel mai bun din segment" si Masina de Familie "Cea mai buna din segment" de catre NCAP.

    Parallax Image 4 Recycling Made Simple

CUM FUNCTIONEAZA VEHICULELE INTEGRAL ELECTRICE

RECICLARE SIMPLIFICATA

Important pentru planeta, cand bateria UX 300e ajunge la finalul vietii sale, avem un plan de preluare menit sa asigure reciclarea ei sigura si responsabila. In prezent preluam peste 90% din bateriile noastre din Europa prin reteaua de dealeri, dar obiectivul nostru este sa atingem o rata de 100% preluare prin toate operatiunile noastre.