SENZATII MAI PUTERNICE

NOUL LEXUS NX

Creata sa emotioneze, urmatoarea generatie de SUV-uri este aici. Senzatii augmentate in fiecare moment. Design uimitor, sisteme de propulsie Lexus Plug-in Hybrid - lider de segment si Self-Charging Hybrid si performanta revigoranta ce aduce senzatii mai puternice in fiecare moment. Noul Lexus ofera o experienta cum nu a mai existat.

    Parallax Image 1 Pure Exhilaration

NOUL LEXUS NX

REVIGORARE PURA

Noul Lexus NX vine cu sistemele de propulsie Lexus Plug-in si Self-Charging Hybrid ca urmare a celor 15 ani de pionierat in electrificare. Puterea incrediibila si acceleratia completeaza economia de combustibil lider de segment si emisiile reduse. Fara a sacrifica spatiu in portbagaj sau capacitatea rezervorului, puteti naviga autostrazi sau drumuri interurbane cu usurinta, simtind din plin senzatia de rafinament si revigorare.

    Parallax Image 2 Drive with Confidence

NOUL LEXUS NX

CONDUCETI CU INCREDERE

La volanul noului Lexus NX veti simti instant puterea si agilitatea electrificarii. Linistea calatoriei consolideaza legatura cu drumul, la fel ca aerodinamica imbunatatita si centrul mai jos de greutate. Atunci cand virati sau accelerati, veti simti superbul efect combinat al sistemului de proplsie, sasiului rigid si directiei ultra-precise. Acuratetea dinamica aduc entuziasm si relaxare deopotriva. Toate acestea se reunesc sub denumirea Lexus Driving Signature.

    Parallax Image 3 Omotenashi Welcome

NOUL LEXUS NX

INTAMPINAREA OMOTENASHI

Manerele usilor devin luminoase pentru a va intampina atunci cand va apropiati de masina. De indata ce ajungeti inauntru, un ambient multi-color va permite sa transformati habitaclul cu o paleta de 64 de nuante atmosferice. Omotenashi – o filozofie antica japoneza inradacinata in anticiparea nevoilor dumneavoastra - se gaseste peste tot. Un colt al maiestriei, frumos finisatul interior, confortabil si spatios, este si un auditoriu perfect pentru sistemul de sunet Mark Levinson® Premium Surround cu 17 difuzoare. Palpitant si linistitor in acelasi timp, ambientul este mai placut datorita sistemului de control al climei S-Flow, ce detecteaza ce scaune sunt ocupate in masina si din ce directie patrund razele soarelui, pentru a ajusta temperatura in habitaclu.

    Parallax Image 4 Luxurious Control

NOUL LEXUS NX

CONTROL LA NIVEL DE LUX

Luati loc in somptuoasele scaune ale cockpti-ului unic Tazuna, creat pentru conexiune intuitiva cu toate instrumentele importante plasate in jurul soferului si un Head-Up Display (HUD) impresionant, cel mai mare din categoria sa. Putere fluida, control si informatie - toate sunt vizibile dintr-o singura privire. Peste tot imprejur, maiestria faimosilor artizani Lexus Takumi starneste simturile prin finisajele elegante de pe insertiile usilor si mirosul incantator al rafinatelor scaune de piele. Volanul se simte ca un frau unic intre cal si calaretul sau. Micile gesturi returneaza raspuns precis, aproape anticipandu-va urmatoarea manevra, construit cu maiestrie pentru a va aduce senzatii mai puternice in fiecare moment.

    2021 lexus 800b tease subscribe banner

SIMTE FIECARE MOMENT

INSCRIETI-VA LA NEWSLETTER-UL DESPRE NOUL NX

    Parallax Image 1 Stay Connected

EXPERIMENTATI NOUL NX

RAMANETI CONECTAT

Navigatia unica in cloud si noua generatie de sistem multimedia va ajuta sa mentineti conexiunea digitala. Actualizarile Over The Air (OTA) inseamna ca va veti bucura mereu de cele mai placute experiente. Vocea dumneavoastra poate controla mai multe functii ca inainte, intelegand si raspunzand la comenzile vocale. Inteligenta aplicatie Lexus Link aduce tehnologia in mainile dumneavoastra cu posibilitatea de a incalzi masina de la distanta, in diminetile racoroase, programa reincarcarea sau urmari calatoria, printre altele.

    Parallax Image 2 Sheer Sophistication

NOUL LEXUS NX

SOFISTICAT SI EXCLUSIVIST

Experimentati o prezenta inegalabila, fidela genealogiei sale exclusiviste. Entuziasmul vine ca standard pe noul NX. Design-ul exterior indraznet, evidentiat de fascia frontala sculptata si grila iconica sunt completate de postura ampla in partea posterioara. Liniile clar definite ingenios desenate indica vigoarea ce se ascunde dedesubt. Aspectul este completat de semnatura vizuala minimalista caracteristica si stilatele jante de 20'', nou introduse. Mergand mai departe de estetica pura, masina vine cu frumusete functionala.

    Parallax Image 3 Complete Reassurance

NOUL LEXUS NX

SIGURANTA COMPLETA

Sentimentele de putere si protectie sunt augmentate cu ajutorul pachetului Lexus Safety System +3. Avand debutul pe noul Lexus NX, functia e-Latch cu Asistenta pentru Iesire Sigura din Masina previne automat deschiderea uilor atunci cand exista vehicule ce se apropie din spate. Pentru a va face viata mai usoara, senzatia de protectie este intensificata gratie abilitatii de a parca noul Lexus NX cu simpla apasare a unui buton, scanand mediul inconjurator si chiar recunoscand locurile de parcare pe care le folositi frecvent. Oriunde veti calatori in aceasta masina, veti fi siguri ca cele mai recente tehnologii sunt mereu de partea dumneavoastra.