• PREMIERA MONDIALA A NOULUI LEXUS NX

  Noul NX pune in practica noua identitate a marcii in materie de design exterior si interior, sisteme de propulsie, multimedia si conectivitate de top dar si folosirea tehnologiilor avansate pentru un nivel mai inalt de siguranta, confort si ergonomie. Impartaseste cu ceilalti momentul in care masina este dezvaluita lumii.

 •     Feel Every Moment Image

  SIMTE FIECARE MOMENT

  DESCOPERA CU TOATE SIMTURILE

  Incepe un tur virtual cu noul Lexus NX printr-o experienta unica, o premiera unde iti poti alege ce sa vezi si ce sa simti

    Parallax Image 1 Exclusive Pedigree

NOUL LEXUS NX

ISTORIC EXCLUSIVIST

Noile dotari imbunatatesc ambianta in habitaclu si reflecta principiile Omotenashi folosite de Lexus in a anticipa nevoile oamenilor si a-i face sa se simta cat mai bineveniti si confortabili. Zona pasagerilor da senzatia unei loje luxoase in timp ce soferul experimenteaza ambientul creat de noul design al cockpit-ului Tazuna. Finisajele din cabina sunt bogate in exemple ale maiestriei Takumi, folosind materiale de inalta calitate, placute atat vizual cat si tactil.

    Parallax Image 2 Tested For Quality

NOUL LEXUS NX

TESTAREA DE CALITATE

Pentru a calibra performanta dinamica a masinii, au fost implicati soferi profesionisti - in special pentru franare si directie - pe circuitul Lexus de la Shimoyama. De asemenea, a fost prioritizata adoptarea timpurie a tehnologiilor de siguranta si confort, pastrand insa costurile la un nivel convenabil pentru clienti.

    Parallax Image 3 Evolution of Design

NOUL LEXUS NX

EVOLUTIA DESIGN-ULUI

Noul model dezvolta aspectul avangardist al precursorului sau, insa introduce si o alura mai sofisticata, dinamica si matura, intregita de trasaturi musculare. Frumusetea functionala este evidenta in detaliile produse in urma colaborarii dintre designerii NX si ingineri, pentru controlul fluxului de aer in partea superioara si inferioara a caroseriei, cum ar fi bandourile laterale netede si noul design al scutului motor.

    Parallax Image 4 Feel More Control

NOUL LEXUS NX

MAI MULT CONTROL

Noul Lexus NX pune pentru prima data in aplicare conceptul Tazuna pentru design-ul cockpit-ului soferului. Preluat dintr-un cuvant japonez ce descrie controlul unui calaret asupra calului sau folosind fraiele, conceptul se concentreaza pe controlul direct, intuitiv al soferului asupra vehiculului, mergand pe principiul "mainile pe volan, ochii pe drum". Soferul se va simti increzator si in deplin control al vehiculului.

    2022 all new nx quote background
    2022 all new nx quote

“Noul NX este creat pentru a veni in intampinarea diverselor stiluri de viata ale clientilor din intreaga lume cu o revigorare a punctelor sale forte, incluzand electrificare, design, performante dinamice si tehnologii avansate.”

Inginer Sef, Takeaki Kato
    Parallax Image 1 Omotenashi Experience

NOUL LEXUS NX

EXPERIENTA OMOTENASHI

Noile dotari imbunatatesc ambianta in habitaclu si reflecta principiile Omotenashi folosite de Lexus in a anticipa nevoile oamenilor si a-i face sa se simta cat mai bineveniti si confortabili. Zona pasagerilor da senzatia unei loje luxoase in timp ce soferul experimenteaza The passenger environment has the feel of a luxurious lounge while the driver experiences the focused, engaging ambientului creat de noul design al cockpit-ului Tazuna. Finisajele din cabina sunt bogate in exemple ale maiestriei Takumi, folosind materiale de inalta calitate, placute atat vizual cat si tactil.

    Parallax Image 2 Exhilarating Power

NOUL LEXUS NX

PUTERE REVIGORANTA

O gama larga de sisteme de propulsie folosesc tehnologii noi, imbunatatite, livrand performante de top in segmentul lor. Acestea includ primul sistem de propulsie Plug-in Hybrid de la Lexus, ce va fi un etalon datorita combinatiei de putere, economie de combustibil, reducere a emisiilor si autonomie electrica.

    Parallax Image 3 The Lexus Driving Signature

NOUL LEXUS NX

SENZATIA LA VOLANUL UNUI LEXUS

Performanta dinamica a noului Lexus NX se axeaza pe livrarea Lexus Driving Signature – o combinatie uimitoare de confort al calatoriei si manevrabilitate, acceleratie si franare, mereu fidele intentiilor soferului, generand incredere si o senzatie placuta de integrare cu masina. Vitala in realizarea acestei performante este platforma Lexus Global Architecture K (GA-K), ce a permis coborarea centrului de greutate al masinii.

    Parallax Image 4 More Connected

NOUL LEXUS NX

MAI CONECTAT

Noul Lexus NX dezvaluie introducerea unei platforme multimedia complet noua, ce include serviciile inteligente, precum navigatia avansata in cloud si noul asistent "Hey Lexus", ce raspunde la comenzile vocii naturale. Noul sistem multimedia integrat pentru Lexus NX foloseste un impresionant ecran de 14''.

    Parallax Image 5 Advanced Safety And Driver Assistance

NOUL LEXUS NX

SIGURANTA AVANSATA SI ASISTENTA PENTRU SOFER

Noul Lexus include cea de-a treia generatie a pachetului Lexus Safety System +. Acesta vine cu noi dotari si actualizari ale sistemelor menite sa opereze intr-o maniera mai familiara pentru sofer. Imbunatatirile includ extinderea capacitatilor Sistemului de Pre-coliziune si modificari pentru Cruise Controlul Adaptiv astfel incat acesta recunoaste vehiculele ce intra pe banda in fata masinii mai rapid. Noul sistem de acces electronic “e-latch” avertizeaza cu privire la masinile sau bicicletele ce se apropie de din spatele masinii si previne deschiderea usilor pentru a evita un potential accident.