CT

HIBRID COMPACT, DE LUX

Un hibrid compact, cu un echilibru perfect între lux, performanță și eficiență.

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU MODELUL CT

Acest model compact cu 5 portiere nu se percepe ca atare - modelul CT 200h este unul dintre cele mai rafinate sisteme hibride construite vreodată. Performanța discretă și nivelul redus al emisiilor de CO2 sunt complementate de cele mai avansate tehnologii și de rafinament. Explorați lista impresionantă a opțiunilor și echipărilor și configrațivă propriul model CT 200h în funcție de solicitările dumneavoastră precise.


 

 
  2017 lexus ct key features opt 02
 • Tehnologie integral hibridă

  Prin distribuirea eficientă a energiei din cele două surse, modelul CT 200h oferă un excepțional confort al deplasării, în conjuncție cu un consum redus de carburant și emisii poluante minime.

 • Emisii CO2 reduse

  Preformanţe rafinate şi emisii CO2 reduse, începând de la doar 82 g/km. La viteze de până la 45 km/h, modelul CT 200h produce zero emisii poluante.

 • Opțiunea F SPORT

  Modelul CT este disponibil și în dinamica variantă F SPORT cu scaune de lux îmbrăcate în piele model Dark Rose, cu o suspensie mai prrecisă și cu jante din aliaj, de 17” F SPORT.

 • Aspect captivant

  Profil longilin, aerodinamic, cu o grilă frontală inferioară fusiformă mai îndrăzneață, mai extinsă și plasată mai jos, flancata de farurile LED distincte fațetate și de luminile de zi.

 • Finisaj impecabil

  Piele excelent prelucrată, intarsii cu textură estetică și vopsea lustruită manual sub atenta privire a maeștrilor Takumi.

EXPERIMENTAȚI MODELUL CT

Modelul CT 200h se remarcă ca un model compact de lux, propulsat de cea mai avansată tehnologie hibridă din lume; un echilibru sublim între calitate, confort, lux și eficiență, concentrate într-un hatchback cu cinci portiere.

EXPERIMENTAȚI MODELUL CT

Modelul de mai sus nu este reprezentativ pentru gamă.

ALTE MODELE DIN GAMA NOASTRĂ