FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU MODELUL IS

Modelul IS combină aspectul remarcabil cu tehnologia avansată și un confort fără egal. Cu postura sa atletică şi profilul longilin al plafonului, specific unui coupé, acest excepţional model sedan sport este proiectat să ofere performanţe deosebite, fără efort.


 

 
  2017 lexus is key features
 • Manevrabilitate sensibilă

  Șasiul mai rigid augmentează precizia conducerii, iar noua suspensie autoadaptativă oferă o aderență mai bună și o manevrabilitate superioară.

 • Control rafinat, îmbunătățit

  Noua suspensie cu masă redusă oferă o ținută de drum superioară, un mai bun control al caroseriei, al tracțiunii și o stabilitate augmentată în linie dreaptă, precum și un răspuns și o precizie superioare ale direcției.

 • Aerodinamică avansată

  Inginerii noștri specializați în aerodinamică au petrecut sute de ore perfecționând un scut inferior aproape complet plan și lamele aerodinamice pentru obținerea unei deplasări ultra-silențioase, cu un consum eficient.

 • În mod inteligent și sigur.

  Sistemul Lexus Safety System+ poate fi comandat drept dotare opțională și oferă informații intuitive șoferului, o mai bună vizibilitate frontală, avertizare promptă a riscurilor de coliziune și a pericolelor și frânare automată în caz de urgență.

 • Tehnologie integral hibridă

  Echipat cu cea mai recentă tehnologie Lexus Hybrid Drive, modelul IS oferă performanțe puternice în condiții de eficiență ecologică.

DESCOPERIȚI VARIANTELE DE CULORI

Personalizați modelul IS, experimentați culorile preferate, sau descoperiți caracteristicile și galeria multimedia.

Atingeți mașina să se rotească

IS 300h Executive / Black

EXPERIMENTAȚI MODELUL IS

Construit la renumita uzină Tahara din Japonia, sub supravegherea maeștrilor Takumi, noul model IS nu doar arată senzațional, ci oferă și performanțe remarcabile. În exterior, veți sesiza grila fusiformă Lexus și pătrunzătoarele faruri LED, în timp ce în habitaclu veți găsi un ecran cu diagonală de 10.3”, scaune cu tapițerie piele cu cusături estetice și intarsii gravate laser.

EXPERIMENTAȚI MODELUL IS

Modelul de mai sus nu este reprezentativ pentru gamă.

ALTE MODELE DIN GAMA NOASTRĂ