ls experience hero

LS

SEDAN DE PIONIERAT, NAVĂ-AMIRAL

Nimic nu se apropie de perfecțiunea modelului LS sedan; est o capodoperă inegalabilă de inginerie, confort și lux.

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU MODELUL LS

Rezultat al unei călătorii creative de 5 ani, a cincea generație a navei-amiral Lexus transformă luxul specific unui sedan într-o nouă formă de artă. Designerii noștri au împins limitele întotdeauna, dar acest model LS extinde frontierele tehnologiei. Reproiectat de la zero, oferă o agilitate superbă a manevării și performanțe remarcabile, fără a face niciun compromis în privința confortului și a luxului.


 

 
  2018 lexus ls key features
 • Interior artizanal Takumi

  Inserțiile manuale în fețele portierelor, intarsii leShimamoku și ornamentele inspirate de tehnica Edo Kiriko complementează scaunele îmbrăcate în piele de către maeștriii ‘Takumi’ din silențiosul habitaclu al modelului LS.

 • Lexus Safety System+ A

  Noul model 2018 LS este de asemenea echipat și cu cea mai recentă variantă a sistemului de siguranță Lexus Safety System +. Tehnologia avansată a acestui sistem include acum prima funcție de detecție automată a pietonilor cu asistarea activă a direcției la nivel mondial.

 • Scaune cu 28 de reglaje și masaj Shiatsu

  Pentru a vă menține prospețimea, scaunele cu 28 de reglaje pot face masaj Shiatsu, iar pasagerii spate se pot bucura de o canapea cu spătar reglabil, cu 7 programe de masaj Shiatsu și încălzire.

 • Mark Levinson® Premium Surround

  Silențiozitatea habitaclului asigură cadrul perfect pentru sistemul audio Mark Levinson® cu tehnologie Quantum Logic Immersion, cu o dispunere unică pe plafon, pentru crearea unei experiențe tridimensionale unice, echivalente unei săli de concert.

 • Tehnologie hibridă sau propulsie benzină

  Cu posibilitatea echipării fie cu sistem hibrid Multi Stage sau cu un motopropulsor benzină V6 bi-turbo de 3.5 litri, modelul LS continuă să redefinească standardele de performanță, silențiozitate și eficiență energetică.

DESCOPERIȚI VARIANTELE DE CULORI

Personalizați modelul LS, experimentați culorile preferate, sau descoperiți caracteristicile și galeria multimedia.

Configure your car

Atingeți mașina să se rotească

LS500h President Crystal / Black

EXPERIMENTAȚI MODELUL LS

Aspectul dinamic și captivant al modelului LS este echivalat doar de către performanțele sale superbe, centrate pe șofer. Grație noilor dotări și augmentărilor, acest model sedan de lux oferă o remarcabilă agilitate, în combinație cu un nivel suprem al rafinamentului și confortului.

EXPERIENCE THE LS

Modelul de mai sus nu este reprezentativ pentru întreaga gamă.

Next steps

ALTE MODELE DIN GAMA NOASTRĂ