LS

SEDAN DE PIONIERAT, NAVĂ-AMIRAL

Nimic nu se apropie de perfecțiunea modelului LS sedan; est o capodoperă inegalabilă de inginerie, confort și lux.

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU MODELUL LS

Rezultat al unei călătorii creative de 5 ani, a cincea generație a navei-amiral Lexus transformă luxul specific unui sedan într-o nouă formă de artă. Designerii noștri au împins limitele întotdeauna, dar acest model LS extinde frontierele tehnologiei. Reproiectat de la zero, oferă o agilitate superbă a manevării și performanțe remarcabile, fără a face niciun compromis în privința confortului și a luxului.

2018 lexus ls 500h key features
2018 lexus ls key features
 • Lexus Safety System+ A

  Noul model 2018 LS este de asemenea echipat și cu cea mai recentă variantă a sistemului de siguranță Lexus Safety System +. Tehnologia avansată a acestui sistem include acum prima funcție de detecție automată a pietonilor cu asistarea activă a direcției la nivel mondial.

 • Scaune cu 28 de reglaje și masaj Shiatsu

  Pentru a vă menține prospețimea, scaunele cu 28 de reglaje pot face masaj Shiatsu, iar pasagerii spate se pot bucura de o canapea cu spătar reglabil, cu 7 programe de masaj Shiatsu și încălzire.

 • Mark Levinson® Premium Surround

  Silențiozitatea habitaclului asigură cadrul perfect pentru sistemul audio Mark Levinson® cu tehnologie Quantum Logic Immersion, cu o dispunere unică pe plafon, pentru crearea unei experiențe tridimensionale unice, echivalente unei săli de concert.

 • Tehnologie hibridă sau propulsie benzină

  Cu posibilitatea echipării fie cu sistem hibrid Multi Stage sau cu un motopropulsor benzină V6 bi-turbo de 3.5 litri, modelul LS continuă să redefinească standardele de performanță, silențiozitate și eficiență energetică.

Next steps

ALTE MODELE DIN GAMA NOASTRĂ