concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

NX MODEL HIBRID CU ÎNCĂRCARE AUTONOMĂ

ARTA REMARCĂRII

Proiectat pentru mediul urban, acest crossover îndrăzneț alătură aspectul radical designului intuitiv și tehnologiei pentru a oferi o experiență augmentată de conducere.

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU MODELUL NX

Reprezentând cel mai nou design Lexus, modelul NX dispune de o grilă fusiformă îndrăzneață, cu elegante accente cromate fumurii și faruri LED sport. Experimentați agilitatea urbană alegând fie un hibrid autonom sau un model cu propulsie benzină, turbo.

2018 lexus nx 300 f sport key features
 • Conducere hibridă

  Combinând fluid puterea din ambele surse, electrică și termică, modelul NX 300h se conduce plăcut, are un consum redus și un nivel scăzut al emisiilor.

 • Conducere benzină

  Prouplsat de un motor benzină de 2.0 litri cu injecție directă, turbo, dinamicul NX 300 oferă accelerație rapidă, performanțe consistente pe șosea și o rafinată experiență de conducere.

 • Habitaclu rafinat

  Rămânând fideli principiului ‘Kaizen’ de augmentare continuă, habitaclul modelului NX este mai rafinat ca oricând. Se remarcă imediat ecranul cu diagonală de 10.3” al sistemului Lexus Premium Navigation, în timp ce cusăturile precise ale tapițeriei și finisajele cu prelucrare mecanică augmentează experiența conducerii.

 • Suspensie reproiectată

  Dezvoltată și testată atent de către piloții Takumi, suspensia modelului NX a fost reproiectată, iar suspensia autoadaptativă dispune de o gamă extinsă cu până la 650 de reglaje.

EXPERIMENTAȚI MODELUL NX

Inspirat de estetica metalului topit, modelul NX se deplasează fluid în peisajul citadin. Este accesorizat cu tehnologii intuitive ce augmentează experiența de conducere, de la scaunele tapițate piele cu finisaj deosebit, și până la caracteristicile acustice premium.

EXPERIMENTAȚI MODELUL NX

Modelul de mai sus nu este reprezentativ pentru gamă.