RC

SHARP YET SMOOTH

Noul RC a fost proiectat cu un design sportiv dar elegant asemeni lui LC, coupe-ul varf de gama


 

 
  2018 lexus new rc promo

RC

NOUL RC

RC coupé a fost reimaginat cu o personalitate înțepătoare, dar foarte plăcută.

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU MODELUL RC

Un coupé sport ce oferă performanțe deosebite, cu un design puternic și captivant. Sub postura sa musculoasă și agresivă, ampatamentul redus și șasiul rigid al modelului RC oferă atât manevrabilitate cât și agilitate.


 

 
  2017 lexus rc 300h key features
 • Poziție sportivă de conducere

  Din postura joasă de pilotaj, veți percepe mai bine carosabilul și modul în care mașina răspunde celor mai fine acționări ale direcției.

 • Spațiu flexibil

  Modelele RC dispun standard de o banchetă rabatabilă practică, cu fracționare 60:40. Oferind comoditatea unei berline și rafinamentul unui coupé sport, cu bancheta pliată se pot transporta și articole mai voluminoase.

 • Acces inteligent

  Apropiați-vă de propriul model RC cu cheia asupra dumneavoastră iar mânerele portierelor se vor ilumina pentru a vă întâmpina, descuindu-se la simpla atingere. Elegant sculptate, nu au orificiu pentru cheie, aspect în premieră pentru acest tip de mâner.

 • Volan îmbrăcat în piele, încălzit

  Volanul estetic, îmbrăcat în piele beneficiază de reazemuri pentru degete și are o secțiune optimizată, pentru o prindere confortabilă. Pentru un plus de confort în anotimpul rece, volanul poate fi încălzit.

 • Performanță și siguranță

  Echipat cu sistem integrat de management al dinamicii vehiculului (VDIM) și puternice discuri de frână ventilate, noul model RC este proiectat să vă ajute să evitați pericolele.

 • Selectorul modului de conducere

  Alegeți un mod adecvat momentului - de la maximum de eficiență, la maximum de excitație. Modul ECO reduce emisiile și conservă carburantul pentru deplasările zilnice de rutină, modul NORMAL asigură un echilibru ideal între putere, economie și confort. Pentru un răspuns superior al mașinii, e suficientă selectarea modului SPORT sau SPORT+.

DESCOPERIȚI VARIANTELE DE CULORI

Personalizați modelul RC, experimentați culorile preferate, sau descoperiți caracteristicile și galeria multimedia.

Atingeți mașina să se rotească

RC 300h Executive / Black

EXPERIMENTAȚI MODELUL RC

Cu habitaclul său centrat pe nevoile șoferului, stilizarea musculoasă și interiorul său estetic, modelul Lexus RC oferă un echilibru irezistibil între putere și rafinament. Dacă vreodată un coupé sport a fost proiectat să stârnească simțurile, acel model este RC.

EXPERIENCE THE RC

Modelul de mai sus nu este reprezentativ pentru gamă.

ALTE MODELE DIN GAMA NOASTRĂ