2018 lexus lc yellow hero 1920x1080 v2 new

LEXUS ANUNȚĂ NOUL
LC YELLOW EDITION

Lexus a lansat Yellow Edition, o nouă ediție a modelului LC, spectaculosul său coupé de lux. Dotat cu o combinație unică de dinamică și design exterior demne de SPORT+, precum și cu un interior luxos, Yellow Edition promite o manevrabilitate superioară și un confort uluitor, calități perfecționate de mii de designeri, ingineri și tehnicieni.

 • 2018 lexus lc yellow unique handling 810x1080 v2 new

  MANEVRABILITATE ȘI STABILITATE UNICĂ

  Modelul LC Yellow Edition este dotat cu echipamente avansate dedicate performanței și manevrabilității care fac parte din linia de echipare LC Sport+. Este dotat cu sistemul de manevrabilitate dinamică Lexus, cu sistemul de Direcție asistată cu raport de multiplicare variabil (VGRS) cu sistem de direcție integrală, care controlează independent unghiurile de direcție ale roților din față și din spate, precum și cu un diferențial cu alunecare limitată Torsen®.

  Împreună, aceste sisteme avansate asigură o manevrabilitate agilă și sigură, precum și o capacitate de reacție spectaculoasă.

  Acestea îi permit șoferului să exploateze întregul potențial al platformei de arhitectură globală GA-L a modelului LC, cu echilibrul său excelent și centrul de gravitate redus.

  Printre alte dotări se numără roțile forjate de 21’’ și un plafon realizat dintr-un compozit de plastic armat cu fibre de carbon, pentru o greutate redusă și o putere sporită. Spoilerul din spate activ din fibră de carbon intră în funcțiune la viteza de 80 km/h pentru a împiedica ridicarea spatelui mașinii, oferind mai multă stabilitate în cazul deplasării la viteză mare.

 • 2018 lexus lc yellow colour combinations 810x1080 v3 new

  CULOAREA EXTERIOARĂ FLARE YELLOW

  Creată special pentru LC, culoarea Flare Yellow este o culoare impresionantă, în concordanță cu performanța agilă a mașinii. Pe mașină se aplică mai multe straturi de galben, pentru a crea o culoare cromogenă. Culoarea a fost realizată prin suprapunerea a două straturi diferite, un galben cu saturație ridicată și o bază de mică foarte strălucitoare.

  Rezultatul este o nuanță cu saturație ridicată și o strălucire nemaivăzută până acum la Lexus.

 • 2018 lexus lc yellow superior interior 810x1080 v2 new

  CALITATE ȘI CONFORT ÎN INTERIOR

  Tema specială de culori se continuă în habitaclu, unde panourile negre ale portierelor sunt scoase în evidență de inserțiile Alcantara de un galben cald. Această nuanță caldă de galben este prezentă și pe detaliile cusăturilor de pe scaunele albe din piele, precum și de pe bord, volan și cotiera din zona consolei centrale. Aceasta exemplifică măiestria takumi, o caracteristică specifică luxului Lexus. De asemenea, habitaclul este dotat cu un sistem Head-Up Display, căptușeală Alcantara neagră pentru plafon și un sistem electric de ajustare în 10 poziții pentru scaunele din față, care sunt din piele semi-anilină de culoare albă.