DESCOPERIȚI LEXUS

TEHNOLOGIE

Vedem în energie un catalizator al creației. Nu ne mulțumim doar să adoptăm cele mai recente inovații, ci le utilizăm în noi direcții surprinzătoare și imaginative.

DESCOPERIND UTILIZĂRI NEAȘTEPTATE

Abordăm permanent tehnologia dintr-o perspectivă dinamică, niciodată static. Mai degrabă decât simpla utilizare a tehnologiilor în forma lor existentă, le vedem drept puncte de pornire inspiraționale pentru noi dezvoltări. Proiectăm totul spre viitor, gândim creativ, extins, ne reimaginăm și reconstruim în permanență.

 •     technology hub innovation with imagination

  TEHNOLOGIE

  INOVAȚIE CU IMAGINAȚIE

  Nu ne limităm doar la utilizarea tehnologiei. O integrăm în noile noastre idei îndrăznețe și în dezvoltarea produselor noastre.

 •     2018 lexus safety accessories hero

  TEHNOLOGIE

  SIGURANȚĂ LEXUS

  Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră. Sistemul de siguranță Lexus Safety System + definește o nouă eră în prevenirea accidentelor, pentru a vă proteja pe dvs., pasagerii, oamenii din celelalte autovehicule și pietonii de vătămări. Completând și sprijinind abilitățile dvs. de șofat, Sistemul de siguranță Lexus Safety System + vă îmbunătățește simțurile pentru a se asigura că vă simțiți încrezător cu privire la călătoria în care urmează să vă îmbarcați.

 •     technology hub pioneering technology

  TEHNOLOGIE

  TEHNOLOGIE DE PIONIERAT

  Experiența de conducere evoluează continuu în noi moduri. Ne folosim de puterea tehnologiei pentru a o avansa. Viitorul este în mâinile noastre.

 •     technology hub hybrid engineering

  TEHNOLOGIE

  INGINERIE HIBRIDĂ

  Eficiență incredibilă. Mai puține emisii. Putere sensibilă. O experiență luxoasă de conducere, fără compromisuri. Tehnologia noastră hibridă rămâne în prima linie a inovației.

 •     technology hub premium specification

  TEHNOLOGIE

  SPECIFICAȚII PREMIUM

  Tehnologia cea mai recentă nu este suficientă. Execuția trebuie să fie la cele mai înalte standarde. În toata gama Lexus, veți regăsi inovația, îmninată cu cel mai rafinat lux.