rsa

LEXUS SAFETY SYSTEM +

SISTEM DE ASISTENȚĂ LA CITIREA SEMNELOR DE CIRCULAȚIE (RSA)

Deplasați-vă înarmat cu cele mai recente informații obținute de la cea mai de încredere sursă: șoseaua însăși. Sistemul de asistență la citirea semnelor de circulație ajută șoferii să evite ratarea indicatoarelor importante, transmițând mesajele cu privire la drum direct către ecranul autovehiculului dumneavoastră.
RSA utilizează o cameră frontală pentru a obține informații despre indicatoarele rutiere și pentru a le transmite către bordul mașinii dumneavoastră. Compatibil cu toate indicatoarele rutiere europene, RSA vă scapă de griji în timpul călătoriilor.
Pe un drum aglomerat și în condiții dificile de drum, se poate întâmpla ca indicatoarele rutiere să treacă neobservate, afectând călătoria dumneavoastră. RSA este mereu atent la orice indicator și se asigură că aveți mereu informațiile necesare pentru ca drumul dvs. să nu aibă de suferit.
Clauză de exonerare a răspunderii: Nu folosiți în nicio situație sistemul de siguranță Lexus în locul șofatului normal și citiți instrucțiunile înainte de a utiliza sistemul. Șoferul este mereu responsabil pentru conducerea în condiții de siguranță

MODELE CU ACEASTĂ TEHNOLOGIE