1. Masini noi
Incepand de la
119.440,00 LEI
(Incl. TVA)

Toate cifrele de consum combustibil si emisii CO2 citate provin din rezultatele testelor de laborator oficiale reglementate de UE. Acestea sunt precizate pentru a permite comparatiile intre autovehicule si este posibil sa nu reflecte experienta reala de condus.

Alegeti un model
Alegeti un model

1 Variante

1 Variante

Alegeti o echipare
Alegeti o echipare

4 Variante

4 Variante

FACETI CUNOSTINTA CU MODELUL LS

Rezultat al unei calatorii creative de 5 ani, a cincea generatie a navei-amiral Lexus transforma luxul specific unui sedan intr-o noua forma de arta. Designerii nostri au impins limitele intotdeauna, dar acest model LS extinde frontierele tehnologiei. Reproiectat de la zero, ofera o agilitate superba a manevrarii si performante remarcabile, fara a face niciun compromis in privinta confortului si a luxului.

INTERIOR REALIZAT PRIN ARTA TAKUMI

Ornamentele realizate manual pentru interiorul portierelor, modelele Shimamoku integrate in lemn si insertiile decorative inspirate de sticla taiata Edo Kiriko completeaza scaunele imbracate in piele confectionata prin tehnica Takumi, din interiorul cabinei silentioase a modelului LS. 

 

ADEVARATA OSPITALITATE "OMOTENASHI"

Inspirat de traditionala ospitalitate japoneza, atunci cand atingeti manerul portierei, noul LS se grabeste sa va intampine si sa va asiste la urcare, in timp ce scaunul isi modifica pozitia pentru a va intampina. 

 

SCAUNE AJUSTABILE IN 28 DE MODURI, CU MASAJ SHIATSU

Pentru a va mentine intr-o stare alerta, scaunul din fata, ajustabil in 28 de moduri, poate, de asemenea, sa realizeze masaj prin tehnica Shiatsu, in timp ce scaunele din spate dispun de un taburet cu inclinare, 7 programe de masaj Shiatsu si duze suplimentare de incalzire.

 

SUNET MARK LEVINSON® SURROUND

Serenitatea linistita a habitaclului pune la dispozitie spatiul ideal pentru sistemul Mark Levinson® cu tehnologia Quantum Logic Immersion ce creaza o experienta similara unui concert tridimensional. 

BENZINA SAU TEHNOLOGIE HYBRID

Putand alege intre varianta Multi Stage Hybrid sau motorul V4 twin turbo de 2.5 litri benzina, LS continua sa stabileasca noi etaloane pentru performanta, fluiditate, silentiozitate si economie de combustibil. 

Pachetul exclusiv Lexus Safety System+ A

Oferind cele mai recente progrese in materie de siguranta, Pachetul Lexus Safety System + include Sistemul Pre-Coliziune cu detectarea pietonilor, Sistemul de mentinere a benzii de rulare, Faza lunga automata, Cruise Control Adaptiv Inteligent si Asistenta Semne Rutiere. Pentru si mai multa siguranta, pachetul de pe LS include si Sistemul Pre-impact cu Asistenta Activa a Directiei, Alerta la Traficul din Fata, Lexus CoDrive si Faza Lunga Adaptiva in 2 trepte. 

 


GALERIE IMAGINI LS

Fiecare imagine spune o poveste. Iar aici începe călătoria dumneavoastră în lumea designului și măiestriei Lexus.