1. Masini noi
Actiuni rapide
Actiuni rapide
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

UX Electric

INTEGRAL ELECTRIC

De la

48795.0

UX Electric - Business - SUV 5D
Incepand de la
48.795 EUR
(Incl. TVA)

Toate cifrele de consum combustibil si emisii CO2 citate provin din rezultatele testelor de laborator oficiale reglementate de UE. Acestea sunt precizate pentru a permite comparatiile intre autovehicule si este posibil sa nu reflecte experienta reala de condus.

Nivele de echipare
Alegeti o echipare
4 Variante

Niciun rezultat

 •  
  UX Electric - Business - SUV 5D
  UX Electric Business SUV 5D
  Selectati motor
  ELECTRIC

  De la

  50.385 EUR

  1AT | 4X2
 •  
  UX Electric - Comfort - SUV 5D
  UX Electric Comfort SUV 5D
  Selectati motor
  ELECTRIC

  De la

  48.795 EUR

  1AT | 4X2
 •  
  UX Electric - Executive - SUV 5D
  UX Electric Executive SUV 5D
  Selectati motor
  ELECTRIC

  De la

  54.415 EUR

  1AT | 4X2
 •  
  UX Electric - Luxury - SUV 5D
  UX Electric Luxury SUV 5D
  Selectati motor
  ELECTRIC

  De la

  60.855 EUR

  1AT | 4X2

SENZATIA LA VOLAN

Prin oras sau pe drumurile serpuite din tara, atunci cand veti conduce un Lexus UX 300e, va veti bucura de o manevrabilitate distractiva dar si precisa in acelasi timp, multumita centrului de greutate coborat al masinii dar si sasiului extrem de rigid. Urmariti UX 300e in actiune. 

DESIGN IMPUNATOR DE CROSSOVER

Cel mai vandut crossover Lexus din Europa, modelul UX e disponibil si 100% electric. Lexus UX 300e ofera tot ce va doriti de la un crossover de lux: e silentios, performant, are autonomie extinsa, design curajos, confort si siguranta. 

Odata cu lansarea UX300e „Lexus Electrified” deschide un nou capitol important. 

GARANTIA „TAKUMI”, MAIESTRIE DE TALIE MONDIALA

Crossoverul UX 300e se produce la fabrica Lexus din Kyushu,

 una cu numeroase premii si distinctii pentru standardele de inalta calitate. Aici, maestri legendari Takumi desavarsesc fiecare Lexus, analizeaza totul in cele mai mici detalii: de la finisarea manuala a vopselei, pana la asamblarea componentelor electrice. Totul e fara cusur. 

 

„LEXUS ELECTRIFIED”, EXPERIENTA UNICA LA VOLAN

Experienta la volanul Lexus UX 300e a fost perfectionata de Yoshiaki Ito, 

unul dintre maesti-piloti Takumi responsabili de reglajele tehnice fine. I se mai spune „driving-guru” tocmai pentru ca reuseste sa transforme sofatul intr-o adevarata placere, indiferent de modul de condus pe care il alegeti: Eco/Normal/Sport. 

CU SIGURANTA ELECTRIC

Construita dupa o noua tehnolgie, bateria litiu-ion a crossoverului compact Lexus UX 300e ofera rezistenta si o durata de viata extinsa, gratie sistemelor avansate de racire si incalzire. 

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Echipat cu sistemul de siguranta Lexus Safety System+, crossoverul UX 300e este unul dintre cele mai sigure SUV-uri electrice. Dotat cu Sistem de siguranta Pre-impact, poate detecta pietonii si biciclisti. Lexus UX dispune si de  Sistem de asistenta semne rutiere, Sistem de urmarire a benzii de rulare si Asistenta mentinere banda. 
Alegeti un model
Alegeti un model

1 Variante

1 Variante

Alegeti o echipare
Alegeti o echipare

4 Variante

4 Variante


UX 300e

Fiecare imagine spune o poveste. Aici incepe calatoria dumneavoastra in lumea design-ului uluitor si maiestriei uimitoare a unui Lexus.