UN NOU SISTEM DE PROPULSIE

PLUG-IN HYBRID

Inovatoarea tehnologie Lexus Plug-in Hybrid imbina performanta si puterea Lexus Self- Charging Hybrid cu capabilitatile exceptionale ale unui vehicul integral electric (EV) pentru a va oferi rafinament, autonomie si eficienta atat pentru modelele electrice cat si hibride.

    Parallax Image 1 Blended Performance

PLUG-IN HYBRID

PERFORMANTA SINERGIEI

Fiecare Lexus Plug-in are 2 surse de energie: un motor termic pe benzina si o baterie de mare capacitate. Atunci cand bateria este incarcata, vehiculul merge integral electric, iar atunci cand energia electrica se epuizeaza, imbina motorul termic cu binecunoscuta tehnologie Lexus Self-Charging Hybrid, pentru un maxim de eficienta.

    Parallax Image 2 Breakthrough Power

PLUG-IN HYBRID

PUTERE REVOLUTIONARA

Producerea noului Lexus NX Plug-in Hybrid are la baza cei 15 ani de experienta si pionierat in electrificarea masinilor. Puterea este furnizata de tehnologia de a patra generatie Self-Charging Hybrid, folosind o baterie litiu ion de mare capacitate ce permite accelerarea cu entuziasm dar si o autonomie superioara in segment, de 64km in mod electric EV.

Unitatea de Control a Puterii este cu 20% mai puternica dar, in acelasi timp cu 10% mai usoara decat cea de pe generatia anterioara. Monitorizeaza in mod inteligent stilul dumneavoastra de condus si adapteaza fluxul energiei electrice. Rezultatul este eficienta sporita, emisiile mai reduse si o performanta optimizata.

    Parallax Image 3 Convenient Charging

PLUG-IN HYBRID

INCARCARE CONVENABILA

Masinile Plug-in Hybrid se incarca folosind un cablu atasat vehiculului si o sursa de energie electrica. Incarcand masina acasa sau folosind reteaua de statii de incarcare disponibile in intreaga Europa, puteti conduce fara a mai folosi combustibil pana cand energia din baterie se epuizeaza. Astfel, nu veti genera emisii si veti reduce costurile de alimentare cu combustibil. Atunci cand bateria s-a terminat, o puteti reincarca sau va puteti baza pe tehnologia self-charging hybrid pentru a va continua calatoria.

Pentru a evita complicatiile, puteti incarca noul Lexus NX Plug-in in priza obisnuita de acasa. Insa, pentru o incarcare optimizata, este recomandata folosirea unui Wallbox Lexus. Atunci cand calatoriti, aplicatia Lexus Link va va ajuta sa va planificati calatoria in functie de statiile de incarcare disponibile pe traseu, astfel incat sa puteti parcurge cat mai multi kilometri in modul electric.

    Parallax Image 4 Pioneers In Electrified

PLUG-IN HYBRID

PIONIERII ELECTRIFICARII

Pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de sera, dar si pentru a atinge obiectivvul nostru de zero emisii pana in 2050, Lexus crede ca electrificarea autovehiculelor este esentiala. De la lansarea RX 400h in 2005, prima masina de lux electrificata din lume, Lexus a luat initiativa de a dezvolta si promova folosirea masinilor prietenoase cu mediul, ce folosesc tehnologia Self-charging Hybrid. Pe langa reducerea emisiilor produse de masini, planuim ca pana in 2050 sa atingem nivelul de zero emisii CO2 in toate fabricile Lexus si sa minimizam folosirea apei in interiorul acestora.

    2022 lexus all new nx badge reveal

DESCOPERITI PREMIERA MONDIALA A NOULUI LEXUS NX

Retraiti entuziasmantul moment al dezvaluirii digitale a noului Lexus NX.

    2021 lexus 800b tease subscribe banner

SIMTE FIECARE MOMENT

INSCRIETI-VA LA NEWSLETTER-UL DESPRE NOUL NX