1. Rabla
  2. Calculator-rabla
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

Calculator Rabla Clasic si Rabla Plus 2023

In baza Programului Rabla, Guvernul Romaniei sustine innoirea parcului auto, prin acordarea unei prime de casare pentru masinile care indeplinesc anumite conditii. Programul Rabla are doua componente - Rabla Clasic si Rabla Plus, conditiile si termenele fiind prevazute de Ghidul de finantare a PSIPAN 2020-2024 si Ghidul de finantare din 2020 a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic, 2020-2024.
Calculeaza mai jos valoarea primei de casare si a ecobonusurilor in cazul RABLA CLASIC, respectiv a cuantumurilor de finantare pentru RABLA PLUS :
*Oferta pentru vanzarea vehiculelor prin  Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru mediu, in limita stocului disponibil, pentru vehiculele Lexus LBX Hybrid, Lexus UX Hybrid, Lexus UX Electric. Pretul este obtinut prin aplicarea discountului recomandat, a ecotichetului disponibil prin programul Rabla Plus 2024, prin casarea a cel putin unui vehicul uzat (se pot preda spre casare maximum doua vehicule uzate), acesta din urma fiind aplicabil sub rezerva si numai in cazul reinitierii, in anul 2024, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (“programul Rabla Plus”). Oferta este valabila sub conditia indeplinirii de catre client a tuturor cerintelor impuse de Ghidul PSIPAN 2024 si sub rezerva acceptarii retailerilor autorizati Toyota Romania ca producatori validati in program.  Oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil, ecotichetul Rabla Plus fiind calculat in Euro (1 Euro = 5 Lei), si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale.