NOUL LEXUS ES

DRIVEN BY INTUITION

Când omul și mașina lucrează împreună, se întâmplă lucruri incredibile. De aceea, scriptul reclamei TV pentru noul Lexus ES, o mașină care anticipează comenzile șoferului, a fost scris în întregime de Inteligența Artificială și filmat de un regizor premiat.

OM ȘI MAȘINĂ

Filmul demonstrează într-un mod tulburător ingineria și designul remarcabil, care fac din noul Lexus ES cel mai intuitiv model de până acum.

 • DRIVEN BY INTUITION

  PROIECTAT PENTRU A REACȚIONA

  Șasiul inovator al noului Lexus ES face mașina extrem de intuitivă la condus. Caracteristicile tehnologice avansate vă susțin deciziile, conferind un sentiment de predictibilitate liniștitoare și o senzație de reacție rapidă la orice mișcare. De asemenea, Lane Tracing Assist vă susține intuiția prin asistența pentru păstrarea benzii de mers în condiții de trafic intens și la viteză redusă.

 •     2019 lexus es driven by intuition cinemagraph designed to protect

  DRIVEN BY INTUITION

  PROIECTAT PENTRU A PROTEJA

  Noul ES este dotat cu sistemul de siguranță Lexus Safety System+. Sistemul este conceput pentru a susține vigilența șoferului, luarea deciziilor și funcționarea vehiculului la diferite viteze și în diferite condiții. Tehnologia ES reacționează în mod complementar simțurilor dumneavoastră, contribuind la evitarea coliziunilor, înainte ca acestea să aibă loc.

    2019 lexus es background desktop 1920

PREMIERĂ PENTRU CREATIVITATEA I.A.-UMANĂ

Date și cercetări extensive au fost introduse în IA, având ca rezultat scriptul reclamei TV. După ce scriptul a fost compus, acesta i-a fost transmis regizorului premiat Kevin MacDonald, pentru a da viață poveștii. Lucrul cu un script creat de IA a trecut dincolo de limitele a ceea ce ar fi fost considerat posibil de toate persoanele implicate.

    2019 lexus es background desktop 1920