ORIZONTURI NOI

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU NOUL UX

Faceți cunoștință cu un nou tip de crossover, perfect adaptat pentru a îndeplini cerințele unui stil de viață urban și vibrant. Exploratorii urbani vor aprecia din plin manevrabilitatea și agilitatea spectaculoasă a mașinii pe măsură ce vor lua la rând toate străzile orașului.

    2018 lexus ux design background 1920

EXPERIMENTAȚI DESIGNUL INTELIGENT

Proiectarea noului Lexus UX a reprezentat o oportunitate de a crea o uniune armonioasă între eleganță și agilitate.

    2018 lexus ux design background 1920

NOI CULORI ULUITOARE

    2018 lexus ux interactive craftsmanship bg 1920

MĂIESTRIE JAPONEZĂ

Fiecare Lexus este construit cu ajutorul unor tehnici tradiționale care acordă o atenție deosebită la detalii, reflectând arta japoneză a ospitalității - „Omotenashi”. Fiecare nevoie este anticipată și rezolvată.

    2018 lexus ux interactive craftsmanship bg 1920
    2018 lexus ux interactive engawa bg 1920

UNDE EXTERIORUL INTALNESTE INTERIORUL

Designul UX-ului este inspirat din conceptul arhitectural japonez „engawa”, în care granițele dintre interior și exterior se contopesc perfect. Vă veți conecta imediat la un habitaclu luxos, concentrat pe șofer, care vă oferă senzația de spațiu deschis, dar sigur.

    2018 lexus ux interactive engawa bg 1920
„AM ELIMINAT LIMITELE DINTRE EXTERIOR ȘI INTERIOR, CONECTÂNDU-LE FĂRĂ CUSUR. ACEST LUCRU SE POATE VEDEA ÎN „ENGAWA”. ÎN ARHITECTURA JAPONEZĂ TRADIȚIONALĂ: UN CORIDOR TIPIC DIN LEMN CARE SE ÎNTINDE DIN CASĂ ÎNSPRE EXTERIOR.”
KAKO SAN, INGINER ȘEF
    2018 lexus ux interactive technology bg 1920

TEHNOLOGIE CU ADEVĂRAT PLINĂ DE IMAGINAȚIE

Pentru noi, tehnologia nu înseamnă nimic fără imaginație. Noul Lexus UX este un exemplu perfect pentru modul în care aplicăm această abordare pentru a vă surprinde și pentru a vă oferi experiențe noi prin intermediul unor echipamente și funcții avansate.

    2018 lexus ux interactive technology bg 1920
    2018 lexus ux interactive engineers bg 1920

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU NOUL INGINER ȘEF AL MODELULUI LEXUS UX

Noul Lexus UX a fost creat grație coordonării și viziunii inginerului șef Kako San. Scopul său a fost să creeze un nou gen de crossover care să fie puternic și stabil, dar agil și cu un design spectaculos.

    2018 lexus ux interactive engineers bg 1920
„ÎNCĂ DE CÂND AM ÎNCEPUT SĂ LUCRĂM LA DEZVOLTAREA NOULUI LEXUS UX, INTENȚIA MEA A FOST SĂ MUNCIM CU DISCERNĂMÂNT ȘI MÂNDRIE. AM VRUT SĂ CREEZ O VALOARE NOUĂ ȘI FĂRĂ PRECEDENT ÎN SUV-URILE CROSSOVER ANTERIOARE PRINTR-UN DESIGN ORIGINAL. ȘI A FOST FOARTE IMPORTANT SĂ OFER O PERFORMANȚĂ AGILĂ ȘI PALPITANTĂ, COMPARABILĂ CU CEA A UNUI HATCHBACK.”
KAKO SAN, INGINER ȘEF