MĂIESTRIE

FINISAJ DE ”NAVĂ-AMIRAL”

În 1989, când Lexus a prezentat în premieră modelul LS, angajamentul nostru în privința calității superioare a execuției a revoluționat așteptările clienților autovehiculelor de lux.

STANDARDUL LS

Distins în fiecare detaliu, modelul LS este imaginea execuției, atenției și dedicației. Asigurând fuziunea între performanțele remarcabile, inovația vizionară și eleganță, este proiectat și construit pentru a vă aduce o experiență de conducere unică și captivantă.

Fiecare detaliu al modelului LS este riguros perfecționat, stabilind standardul de măiestrie și calitate superioară al întregii game Lexus.

    takumi flagship craft the ls standard

FINISAJ EXCEPȚIONAL

 •     takumi flagship craft exceptional finish 01

  FINISAJ EXCEPȚIONAL

  INSPIRAT DE JAPONIA

  Pentru decorarea modelului LS ne-am reîntors la tradiție. Inspirându-ne din cultura japoneză, am găsit o abordare complet nouă a finisajelor. Influențele tradiționale sunt combinate cu tehnici avansate de producție, rezultând efecte uimitoare.

  Lampioanele japoneze inspiră iluminatul ambiental, iar cotierele apar ca plutind lângă panourile portierelor.

 •     takumi flagship craft exceptional finish 02

  FINISAJ EXCEPȚIONAL

  TAKUMI - MĂIESTRIA LEMNULUI

  În timp ce modelul LS adăpostește cele mai novative tehnologii din industria auto, este și un spațiu în acre materialele naturale sunt utilizate cu respect și intuiție, pentru a crea un mediu pe atât de calm pe cât este de elegant.

  Intarsiile sofisticate și tehnologiile de tăiere laser asigură crearea unor finisaje și modele remarcabile. Puteți alege dintre trei opțiuni unice de finisaj, toate atent create de către Takumi - cei mai titrați specialiști ai noștri.

STICLĂ KIRIKO

Jocul eteric al luminii și umbrelor ne-a isnpirat parteneriatul cu un renumit artizan sticlar Kiriko.

Rezultatul acestei colaborări? O deosebită ornamentație ce întâmpină șoferul și pasagerii cu o ambianță respectuoasă, gentilă și impresionantă.

FINISAJE CU PLISARE MANUALĂ

 • FINISAJE CU PLISARE MANUALĂ

  ELEGANȚA ORIGAMI

  Create de către maeștrii artizani Takumi și inspirate de arta japoneză tradițională Origami, finisajele fețelor portierelor modelului LS, cu plisare manuală, sunt o adevărată operă de artă.

  Cu un motiv tridimensional puternic, modelul capturează în faldurile sale motivul Lexus “L”. Efectul este diferit de la zi la noapte, deoarece tapiseria interacționează cu lumina.

 •     takumi flagship craft hand pleated trims 03
      takumi flagship craft hand pleated trims 02

  CÂND SOARELE APUNE, TAPISERIA TEXTILĂ ÎȘI MODIFICĂ EXPRESIA. ÎN TIMPUL ZILEI, LUMINA NATURALĂ SE JOACĂ DISCRET CU GEOMETRIA SA. PE TIMPUL NOPȚII, PLISAJUL ESTE ILUMINAT DIN INERIORUL HABITACLULUI.

CREAT PENTRU CONFORT

Crearea unui nou standard de lux nu înseamnă doar adăugarea de noi dotări rafinate. În acest sens, o abordare holistică este vitală. La noul model LS, am fost inspirați de principiul japonez al ospitalității, 'Omotenashi'.

Concentrându-ne pe experiența generală, am proiectat un habitaclu ospitalier, ce răspunde intuitiv, instantaneu, nevoilor șoferului.

    takumi flagship craft crafted for comfort 02

CONFORT CREAT

LUX ÎN FIECARE DETALIU

Ca o gazdă perfectă, bancheta spate a modelului LS vă îndeamnă să luați loc pentru a vă relaxa. Există opțiuni de încălzire, răcire și masaj Shiatsu. De asemenea, vă veți bucura de cel mai amplu spațiu la nivelul picioarelor dintr-un model LS.

Dacă doriți, puteți opta pentru o banchetă cu spătar reglabil. Acesta poate fi inclinat spre spate cu până la 48 de grade pentru un calm perfect, sau ridicat cu până la 245 de grade pentru a facilita ieșirea din mașină.