2019 lexus brand hero

DESIGN

VIZIUNI DESPRE VIITOR

Gândirea conceptuală îndrăzneață și curajoasă este esența designului Lexus. Fiți martori ai câtorva din proiectele ce ne-au propulsat în viitor, fiecare dintre acestea cu o impredictibilă energie proprie. Acestea fac ca imposibillul să apară drept posibil.

 • 2019 lexus brand yacht

  VIZIUNI ALE VIITORULUI

  IAHT SPORT

  Din postura de pilot profesionist pasionat, Akio Toyoda nu este interesat doar de mașini. Fiind un adevărat explorator, toate vehiculele sunt interesante pentru el. Iar iahturile nu fac excepție. Era de mult interesat de puterea și rafinamentul în manevrabilitate ale celor mai rafinate modele.

  A realizat că un iaht de performanță stilizat în mod expert se va constitui într-un adaus semnificativ gamei produselor Lexus, de lux. Iar prin crearea Lexus Sports Yacht, am realizat acest lucru. Toată lumea la bord.

 • 2019 lexus brand slide hoverboard

  VIZIUNI DESPRE VIITOR

  SLIDE

  Faceți cunoștință cu hoverboard-ul SLIDE: o nouă formă de locomoție. Creat de maeștri ai designului, reprezintă o reinterpretare radicală a skateboardingului. Pentru crearea SLIDE, au fost reproiectate tehnologiile de bază, fiind descoperite adevărate inovații tehnice.

  A fost necesar să conținem tehnologia de propulsie electromagnetică maglev într-o placă aerodinamică, cu un profil redus. Aceasta a însemnat găsirea combinației precise de superconductori, magneți și azot lichid. Cu fiecare etapă a procesului, echipa de design a extins posibilitățile și potențialul tehnologiei.