DESIGN

STILIZARE REPREZENTATIVĂ

Abordarea designului nostru este definită de limbajul de design L-Finesse. Ce înseamnă aceasta? Vă aducem cele mai noi descoperiri în design și tehnologie, si ne străduim să fim preciși în tot ceea ce facem.

L-FINESSE

Subliniind acest principiu, trei valori principale inspiră și guvernează fiecare decizie estetică pe care o luăm.

 • Anticipație fluidă

  Consecvent principiului Omotenashi – spiritul japonez al ospitalității, facem mai mult decât este necesar pentru nevoile și dorințele șoferilor. Le anticipăm fluid, pentru ca dumneavoastră să puteți experimenta uimitorul.

  Simplicitate incisivă

  Tot ceea ce creăm trebuie să ofere o plăcere intuitivă în utilizare și posesie. Orice complexitate excesivă trebuie eliminată, pentru a putea provoca emoții oneste, ne-alterate, în timpul experienței de conducere.

  Eleganță care intrigă

  Toate vehiculele noastre au puterea de a opri privirile și de a întoarce capetele privitorilor. Însă, de asemenea, sunt capabile să captiveze și să mențină atenția privitorilor. Cu cât privești mai mult, cu atât ești mai atras. Nu este de mirare că designerii noștri discută despre 'călătorii vizuale’.

GRILA FUSIFORMĂ

Grila noastră fusiformă reprezintă semnătura designului Lexus, instantaneu recognoscibilă. Este o declarație îndrăzneață, ce nu poate fi ignorată. Iconografia sa rezistă, în timp ce, de-a lungul timpului și gamei de produse beneficiază de tratamente subtile.

FARURI CU PROFIL ”L”

Farurile noastre în forma literei L răspund armonios grilei fusiforme, asigurând o prezență impozantă. În partea frontală și posterioară a fiecărui vehicul, este evocată denumirea noastră. Evoluând perpetuu, luminile sunt modelate în funcție de avansul tehnologiei și de dezvoltările stilistice.

PROFIL CARACTERISTIC

Fiecare model Lexus oferă privirii un profil remarcabil. Profilurile sunt rafinate în vederea creării unor caracteristici aerodinamice sofisticate, în timp ce cutele adânci evocă prima literă a denumirii noastre. Designul, măiestria, ingineria și performanța se combină cu un scop unitar, distinct.