1. Discover Lexus
  2. LBX Milan Event Wrap-Up
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
EXTRAORDINAR ÎN FIECARE ZI

EVENIMENT LBX MILANO

Prin transformarea spălătoriei auto de zi cu zi în ceva extraordinar, evenimentul nostru din Milano a ajutat la lansarea Noului Hibrid cu Auto-Încărcare LBX. Descoperiți exact ce s-a întâmplat, cine a participat și ce urmează pentru LBX, încurajând oaspeții să simtă magia Lexus a modelului LBX.

În această lună, Lexus a lansat primul din cele patru evenimente spontane pentru a sărbători noul LBX: un model de referință pentru marcă și cel mai mic Lexus de până acum. Centrat în jurul transformării Extraordinar în fiecare zi, evenimentul a luat forma unei spălătorii auto tradiționale și s-a desfășurat la Palazzo Bovara în Milano, Italia.

Lexus a primit oaspeți între 18 și 20 iulie, ce au venit de pe întreg mapamondul. Deschisă membrilor publicului precum și acționarilor seniori și VIP-urilor, lista de oaspeți i-a inclus pe Stefano Di Martino, Cristiano Caccamo și pe Hadise.

EXPERIENȚELE EXTRAORDINARE: ÎNMUIERE. PULVERIZARE. SIMȚURI.

Instalațiile inspirate de LBX s-au concentrat pe momente răcoritoare și conștientizare, iar oaspeții s-au deplasat prin spațiu așa cum s-ar deplasa o mașină prin autolavaggio:

  • ÎNMUIERE: Începând de aici, vizitatorii au explorat o serie de deschideri suspendate și verticale, concepute pentru a-i înveli în apă mișcătoare – o senzație demonstrată a fi calmantă și meditativă.
  • PULVERIZARE: Apoi, vizitatorii s-au plimbat printr-un tunel de lumini care a reflectat selecția atmosferelor disponibile în noul LBX, pentru a personaliza cu adevărat luxul. Aici, arcadele de ceață au răcit punctele pulsante în care vasele sanguine sunt cele mai apropiate de piele, relaxând vizitatorii pe măsură ce au parcurs traseul.
  • SIMȚURI: Aducând un omagiu celei mai recunoscute caracteristicii a spălătoriei auto, Lexus a recreat un labirint senzorial într-o pădure de role de dimensiuni reale. Încurajând vizitatorii să încetinească pe măsură ce se deplasau între coloane statice și în mișcare, această secțiune a reprezentat o oportunitate favorită de fotografiere a fanilor. Pășind dincolo de aromele artificiale ale deodorantelor clasice de mașină, Lexus a adus propria ospitalitate Omotenashi la Milano printr-o grădină de parfumuri naturale calme. Vizitatorii au fost înconjurați de aromele yuzu și koyamaki și li s-a servit un prosop rece.
EXTRAORDINAR ÎN FIECARE ZI

MOMENTE EXTRAORDINARE DE LA MILANO

The Lexus LBX Milan Car Wash City Event
The Lexus LBX Milan Car Wash City Event
SPIRITUL LBX

EXPERIMENTEAZĂ FILOSOFIA LEXUS

Tommaso Grassi, Directorul de experiență a clientului și comunicare la Lexus Europe, comentează: „Sunt impresionat de rezultatul primului nostru eveniment spontan Extraordinar în fiecare zi din Milano unde atât de mulți vizitatorii au avut șansa de a se imersa în magia LBX și filosofia noastră Lexus. Instalațiile ne-au oferit momente de contemplare în mijlocul vieții urbane alerte, aducând la viață spiritul celei mai noi lansări.”

Lexus LBX at the Milan City Event

SIMȚIȚI EXTRAORDINARUL LA URMĂTORUL NOSTRU EVENIMENT…

În a doua jumătate a anului 2023, Lexus aduce seria sa de evenimente în și mai multe locuri din Europa, înainte de lansarea LBX la începutul anului 2024:

  • Parcarea extraordinară din Londra, Marea Britanie - între 21 și 23 septembrie 2023
  • Galeria stradală extraordinară din Madrid, Spania – între 26 și 29 octombrie 2023
  • Brutăria extraordinară din Paris, Franța - între 23 și 25 noiembrie 2023

Vizitatorii se pot înscrie gratuit la fiecare eveniment, odată ce se deschid înregistrările mai târziu în toamnă, pentru a experimenta în persoană Extraordinar în fiecare zi.