2018 lexus safety accessories hero

TEHNOLOGIE

SIGURANȚĂ LEXUS

Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră. Sistemul de siguranță Lexus Safety System + definește o nouă eră în prevenirea accidentelor, pentru a vă proteja pe dvs., pasagerii, oamenii din celelalte autovehicule și pietonii de vătămări. Completând și sprijinind abilitățile dvs. de șofat, Sistemul de siguranță Lexus Safety System + vă îmbunătățește simțurile pentru a se asigura că vă simțiți încrezător cu privire la călătoria în care urmează să vă îmbarcați.

ESENȚA SIGURANȚEI

Șoselele pot fi imprevizibile chiar și pentru cei mai buni șoferi. Explorați Siguranța Activă pentru a descoperi soluțiile inteligente pe care le-am creat ca să contracarăm cele mai frecvente cauze ale accidentelor, astfel încât să fiți în siguranță în orice moment.

TEHNOLOGIE

SPRIJIN INTELIGENT LA CONDUCERE

Sistemul de siguranță Lexus Safety System + lucrează intuitiv și inteligent pentru a vă sprijini și proteja, pentru o percepție clară și încredere la volan.

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Sistemul de siguranță Lexus Safety System + reprezintă cel mai recent punct de cotitură în domeniul siguranței auto. Născut în urma a decenii întregi de inovație și analize riguroase ale cauzelor accidentelor, Sistemul de siguranță Lexus Safety System + abordează cele trei zone-cheie ale prevenirii accidentelor: coliziunile frontale, părăsirea accidentală a benzilor de circulație și accidentele pe timp de noapte, prin intermediul acestor cinci sistem inovatoare.

    safety system accordion

CARACTERISTICI DE SIGURANȚĂ CARE ASISTĂ ȘOFERUL

Indiferent dacă parcați sau vă pregătiți să schimbați banda, un șofer priceput este mereu atent la lucrurile din jurul său. Lexus a îmbunătățit acest principiu pentru a vă amplifica simțurile, cu funcții intuitive care vă ridică dexteritatea la un alt nivel.

     2019 lexus driver assist accordion
 • Sistem de monitorizare a unghiului mort

  Depășiți limitele vederii dvs. periferice. Sistemul de monitorizare a unghiului mort alertează șoferii cu privire la prezența oricăror obstacole care ar putea să nu fie vizibile în oglinzi, pentru a vă oferi o imagine completă asupra spațiului din jurul mașinii dvs. și pentru a vă permite să efectuați manevre cu încredere deplină.

  Aflați mai multe

 • Funcții avansate de asistență la parcare

  Parcați oriunde cu încredere. Funcțiile noastre de asistență la parcare vă protejează mașina prin îmbunătățirea percepției dvs., anunțându-vă în timp real ori de câte ori apar obstacole și sporind puterea de frânare atunci când este necesar.

  Aflați mai multe

 • Sisteme de comutare automată între faza lungă/faza scurtă cu iluminare selectivă și în două etape a traseului (AHS)

  O îmbunătățire a Sistemului de comutare automată între faza lungă/faza scurtă, sistemul de comutare automată între faza lungă/faza scurtă cu iluminare selectivă a traseului folosește o cameră amplasată pe plafonul mașinii pentru a detecta autovehiculele din față și pentru a optimiza automat distribuția luminii, ceea ce înseamnă că puteți ilumina drumul din față fără să deranjați autovehiculele de pe contrasens sau din fața dvs. Sistemul de comutare automată între faza lungă/faza scurtă cu iluminare selectivă în două etape a traseului este o îmbunătățire a sistemului de comutare automată între faza lungă/faza scurtă cu iluminare selectivă a traseului, permițând un control mai mare al fasciculului de lumină.

  Aflați mai multe

LEXUS SAFETY SYSTEM +A

Vă prezentăm cel mai mare pas spre o lume fără victime ale accidentelor rutiere. Sistemul de siguranță Lexus Safety System +A este disponibil exclusiv pentru modelul Lexus LS și duce sistemele de asistență pentru șofer la un alt nivel. Bazându-se pe cei cinci stâlpi ai Sistemului de siguranță Lexus Safety System +, cel mai avansat sistem de siguranță conceput de noi beneficiază de tehnologie de ultimă generație creată pentru a spori plăcerea de a conduce și pentru a diminua pericolele.

    2018 lexus safety adaptive high beam system