2018 lexus safety adaptive high beam system

SISTEMUL DE SIGURANȚĂ LEXUS

SISTEM DE COMUTARE AUTOMATĂ ÎNTRE FAZA LUNGĂ/FAZA SCURTĂ CU ILUMINARE SELECTIVĂ A TRASEULUI (AHS)

 • O versiune îmbunătățită a Sistemului de comutare automată între faza lungă/faza scurtă, Sistemul de comutare automată între faza lungă/faza scurtă cu iluminare selectivă a traseului simte șoseaua și reacționează la ea. Creând un echilibru perfect între nevoia pentru vizibilitate și politețea față de alți șoferi, Sistemul de comutare automată între faza lungă/faza scurtă cu iluminare selectivă a traseului vine cu un alt nivel de confort pentru călătoriile pe timp de noapte.
 • 2018 lexus safety adaptive high beam 1

  SIGURANȚĂ LEXUS

  SISTEM DE COMUTARE AUTOMATĂ ÎNTRE FAZA LUNGĂ/FAZA SCURTĂ CU ILUMINARE SELECTIVĂ A TRASEULUI

  Sistemul de comutare automată între faza lungă/faza scurtă cu iluminare selectivă a traseului activează și dezactivează în mod inteligent LED-uri individuale din fiecare lampă pentru un control precis asupra distribuției luminii. Sistemul folosește o cameră amplasată pe plafonul mașinii pentru a detecta lumina de la autovehiculele din față și pentru a ilumina eficient șoseaua, evitând în același timp autovehiculele de pe contrasens sau pe cele din față cu acuratețe ridicată.

  Acest lucru permite șoferilor să se bucure de o călătorie pe timp de noapte iluminată perfect, furnizând vizibilitate excepțională în timp ce asigură o experiență mai calmă la volan, fără nevoia de a alterna în mod repetat între faza scurtă și cea lungă.

 • 2018 lexus safety adaptive high beam 2

  SIGURANȚĂ LEXUS

  SISTEM DE COMUTARE AUTOMATĂ ÎNTRE FAZA LUNGĂ/FAZA SCURTĂ CU ILUMINARE SELECTIVĂ ÎN DOUĂ ETAPE A TRASEULUI

  Sistemul de comutare automată între faza lungă/faza scurtă cu iluminare selectivă în două etape a traseului este o îmbunătățire a sistemului de comutare automată între faza lungă/faza scurtă cu iluminare selectivă a traseului, permițând un control mai mare al fasciculului de lumină. Cele 24 de LED-uri independente din lampă împărțite în două rânduri sunt aprinse și stinse pentru un control precis al zonelor iluminate și neiluminate, permițând ca intensitatea luminii să scadă în jurul mașinii din față în timp ce continuă să ilumineze intens indicatorul rutier de deasupra sa.

Clauză de exonerare a răspunderii: Nu folosiți în nicio situație sistemul de siguranță Lexus în locul șofatului normal și citiți instrucțiunile înainte de a utiliza sistemul. Șoferul este mereu responsabil pentru conducerea în condiții de siguranță.