1. Masini noi
  2. Prezentare Generală
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

LS F Sport

Sedan LWB

Lexus ES
De la
129.620,75 EUR
  • Faruri cu LED triplu
  • 4x4 - Suspensie variabila adaptiva (AVS)
  • Asistenta la virarea de urgenta (ESA)
Specificatii extra
4X4
3.5 L HSD

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

DOTARI PRINCIPALE

VOLAN ÎMBRĂCAT ÎN PIELE, SAU VOLAN ÎMBRĂCAT ÎN PIELE, CU INSERȚII DIN LEMN

Volanul nostru cu trei spițe, îmbrăcat în piele este ergonomic și poate fi echipat cu sistem de încălzire pentru anotimpul rece. Alternativ puteți combina pielea naturală cu estetica inserțiilor din lem rafinat, creând conferind o adevărată încântare senzorială degetelor dumneavoastră.

HEAD-UP DISPLAY

Utilizând o tehnologie dezvoltată în premieră pentru avioanele de vânătoare cu reacție, ecranul holografic color de înaltă rezoluție al modelului LS este poziționat în câmpul vizual direct, proiectând informațiile principale direct pe parbriz. Cu o diagonală de 24”, este cel mai mare ecran holografic din lume și asigură o proiecție clară, cu vizibilitate perfectă chiar și sub incidența celor mai puternice raze solare.

COCKPIT ORIENTAT SPRE ȘOFER

Habitaclul centrat pe șofer este coborât și ospitalier, oferind o excelentă vizibilitate asupra drumului și o satisfăcătoare experiență de conducere.

LS Galerie

360° Trageti pentru a roti