2019 lexus suv explained hero

SUV LEXUS

CE ESTE UN SUV?

Popularitatea SUV-urilor a crescut in ultimii ani, dar ce este mai exact un SUV si cu ce este diferit de un crossover?

CE ESTE UN SUV?

In primul rand, SUV inseamna "Sports Utility vehicle", un termen destul de vag dar care se refer in general la vehicule elegante care ofera o experienta de condus confortabila, dar care in acelasi timp pot merge pe teren accidentat, datorita capacitatilor 4x4. SUV-urile pot avea diverse dimensiuni - mici, mijlocii sau mari.

 •     2019 lexus suv explained suv vs crossover

  COMPARA

  SUV VS CROSSOVER

  Unii ar putea sustine ca descrierea de mai sus s-ar putea aplica cu usurinta crossover-elor, dar exista o diferenta la sasiu. Cand te uiti la un SUV, acesta are caroseria separata de sasiu, in timp ce la crossovere acesta este dintr-o singura bucata. In ciuda acestei diferente, denumirile devin interschimbabile si ambele tipuri de vehicule sunt denumite 4x4.

 •     2019 lexus suv explained safety

  PROTECTIE

  SIGURANTA PE PRIMUL LOC

  Unul dintre avantajele unui SUV este siguranta si controlul pe care le ofera soferului. Controlul stabilitatii (VSC) ajuta la prevenirea derapajului si asigura stabilitatea in timpul unui viraj. Gama de SUV-uri Lexus ofera de asemenea sisteme de siguranta foarte avansate precum cele 10 airbag-uri, tehnologie de oprire inteligenta si Lexus Safety System+.

 •     2019 lexus suv explained fuel efficiency

  AERODINAMICA

  EFICIENTA CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL

  Multe dintre cele mai noi modele SUV Lexus sunt echipate cu sistemul Self-Charging Hybrid care combina perfect motorul pe benzina si energia electrica. Acestea inseamna ca vehiculul se incarca in timp ce tu conduci, oferind o calatorie fara intreruperi pentru a va conecta la o priza.

SUV-UL POTRIVIT DUMNEAVOASTRA

Oferim o gama de SUV-uri ce se vor potrivi cu nevoile si stilul dumneavoastra de viata.

    2019 lexus suv explained accordion
 • UX

  Pentru soferul care se bucura de performanta si tehnologii provocatoare, noul nostru SUV compact, Lexus UX este creat pentru viteza si manevrabilitate imbunatatita si design sau aerodinamic indraznet.

  Descopera UX

 • NX

  Pentru cel mai bun din toate lumile, Lexus NX este un SUV de pionierat care ofera performante rafinate si emisii reduse. Echipat cu tehnologii intuitive, imbunatateste experienta de condus cu piele naturala cu un finisaj frumos, acustica premium si sisteme avansate de siguranta.

  Descopera NX

 • RX

  Lexus RX ofera confort, spatiu si lux inegalabil. Echipat cu cea mai recenta tehnologie Full Hybrid, soferii au parte de performanta si tractiune in conditii de teren accidentat. Plafonul panoramic mare face calatoriile si mai placute.

  Descopera RX