lexus LF FC hero

LF-FC

SEDAN CU PILĂ DE COMBUSTIE

Următoarea generație conceptuală de lux LF-FC a luat prin suprindere Salonul Auto de la Tokyo din 2015; a fost momentul dezvăluirii unui nou sedan de lux, vizionar.

 • CONCEPTUL LF-FC

  O excitantă privire în viitor. Primul model conceptual cu propulsie bazată pe pile de combustie. Modelul LF-FC este uimitor coupe cu 4 portiere, cu o eleganță înnăscută, propulsat de un revoluționar sistem de tracțiune integrală. Modelul LF-FC nu este doar un exercițiu de design, fiind proiectat pentru a vă redefini așteptările.

    lexus lf fc quoteblock bg
    lexus lf fc quoteblock fg

MODELUL LF-FC EXPRIMĂ CARACTERUL PROGRESIV AL LUXULUI ȘI VIZIUNEA HIGH-TECH A UNUI VIITOR NU FOARTE ÎNDEPĂRTAT

Tokuo Fukuichi, președinte Lexus International

FILOSOFIA L-FINESSE

Stilizarea esterioară a modelului LF-FC întruchipează filosofia de design Lexus, Lexus L-finesse; simplitate fluidă și eleganță. Grila distinctă cu o nouă plasă domină, în timp ce luminile de zi LED, flotante, punctează liniile curbe ale vehiculului.

 •     lexus lf fc section02 01

  SIMPLICITATE ULUITOARE

  Aceeași temă flotantă caracterizează și restul modelului LF-FC, cu remarcabile noi blocuri optice posterioare trident. Odată ce veți observa întregul profil al acestui vehicul conceptual unic veți începe să apreciați stilizarea sa radicală. Doar atunci vi se va dezvălui adevăratul caracter al modelului LF-FC.

 •     lexus lf fc section02 02

  DESIGN VIZIONAR

  Cu o linie fluidă a plafonului, modelul LF-FC este proiectat pentru performanțe în linie dreaptă, dar oferă satisfacții și pe drumuri virajate, mai dificile. Jantele din aluminiu, de 21”, cu muchii din material plastic ranforsat cu fibră carbon adaugă un element adițional de eleganță unui vehicul cu o stilizare dinamică.

INTRAȚI ÎN MODELUL LF-FC

Intrați într-o lumue futuristă a tehnologiei intuitive și a luxului. În timp ce vă așezați la volan, sunteți întâmpinat de o proiecție holografică discretă desupra consolei centrale. Tehnologia fără contact devine realitate. Funcțiile de auto-pilotaj, infotainment și climatizare ale modelului LF-FC sunt comandate prin simpla gestică.

    lexus lf fc section03 00
 • LUX IMERSIV

  Habitaclul este proiectat în două secțiuni; jumătatea superioară comunică deschiderea, permițând șoferului să se concentreze nestingherit asupra durmlui. Văzute de la nivelul ochiului, scaunele față îmbrăcate în piele par a pluti în formație cu portierele și planșa de bord.

 •     lexus lf fc section03 01

  PROPULSIE CU PILE DE COMBUSTIE

  Propulsia acestui concept cu tracțiune integrală este asigurată de un sistem bazat pe pile de combustie, ce permite distribuția optimă a cuplului între punți. Distribuția optimă a maselor pentru modelul LC-FC este obținută prin plasarea pilelor de combustie în zona posterioară a mașinii, a unității de control în partea frontală și prin poziționarea rezervoarelor de hidrogen în forma literei ”T”.

 • TEHNOLOGIE IMAGINATIVĂ

  Tehnologii de conducere automatizate, cu funcții avansate de recunoaștere a traficului, prognoză și logică asigură o experiență de conducere sigură și eficientă - suntem în drum spre crearea unei lumi fără accidente rutiere.

 • lexus lf fc section03 03