1. Discover Lexus
  2. Performanta Lexus
  3. Modele Lexus F Sport
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
PERFORMANCE

PERFORMANTA PURA, PURA PLACERE A CONDUSULUI

Aceste vehicule sunt proiectate pentru performanta, fiecare beneficiind de motoare dezvoltate special, si de un tuning agresiv al manevrabilitatii.

CONDUS DE O VIZIUNE, PERFECTIONAT PE PISTA

Conceptul F philosophy combina tehnologia sporturilor cu motor si pasiunea de a urmari si obtine cea mai pura si viscerala experienta de conducere. Descoperiti modelele F.

MODELELE LEXUS F SUNT PROIECTATE DE LA ZERO PENTRU A AMPLIFICA ABILITATILE SOFERULUI, MAI DEGRABA DECAT A FI ADRESATE PILOTILOR EXPERIMENTATI. IN SPATELE VOLANULUI UNUI MODEL LEXUS F VETI DECOPERI BUCURIA DE A CONDUCE.

RC F

FRUMOSUL SI BESTIA

Modelul RC F a fost descris drept unul dintre cele mai uimitoare modele 2+2 de performanta create vreodata. Sau, in dorinta de a captiva senzatia produsa, poate fi descris drept: o realizare inginereasca de performanta, nascuta direct din asfaltul pistei. Indiferent de cum alegeti sa descrieti modelul RC F, niciun cuvant nu va va pregati pentru experienta emotionala ce va asteapta in conducere.

MODELUL RC F IN DETALIU

  • V8 reglat pe circuit, cu 477 DIN cp si 530Nm cuplu
  • Transmisia automata SDS rapida, cu 8 trepte, schimba vitezele in doar 0.2 secunde
  • Sasiul rigid si diferentialul cu vectorizare de cuplu asigura controlul la viteze ridicate si viraje de o deosebita agilitate
  • Spoilerul posterior activ creeaza o forta deportanta suplimentara la viteze de peste 80km/h
  • Instrumentatia sportiva include un indicator G-Force si un cronometru
  • 0-100km/h : 4.5 sec
  • Viteza maxima: 270 km/h

GALERIE