1. Discover Lexus
  2. Performanta Lexus
  3. Modele Lexus F Sport
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
PERFORMANCE

PERFORMANȚĂ PURĂ, PURĂ PLĂCERE A CONDUSULUI

Aceste vhicule sunt proiectate pentru performanță, fiecare beneficiind de motoare dezvoltate special, și de un tuning agresiv al manevrabilității.

CONDUS DE O VIZIUNE, PERFECȚIONAT PE PISTĂ

Conceptul F philosophy combină tehnologia sporturilor cu motor și pasiunea de a urmări și obține cea mai pură și viscerală experiență de conducere. Descoperiți modelele F .

MODELELE LEXUS F SUNT PROIECTATE DE LA ZERO PENTRU A AMPLIFICA ABILITĂȚILE ȘOFERULUI, MAI DEGRABĂ DECÂT A FI ADRESATE PILOȚILOR EXPERIMENTAȚI. ÎN SPATELE VOLANULUI UNUI MODEL LEXUS F VEȚI DECOPERI BUCURIA DE A CONDUCE.

RC F

FRUMOSUL ȘI BESTIA

Modelul RC F a fost descris drept unul dintre cele mai uimitoare modele 2+2 de performanță create vreodată. Sau, în dorința de a captiva senzația produsă, poate fi descris drept: o realizare inginerească de performanță, născută direct din asfaltul pistei. Indiferent de cum alegeți să descrieți modelul RC F, niciun cuvânt nu vă va pregăti pentru experiența emoțională ce vă așteaptă în conducere.

MODELUL RC F ÎN DETALIU

  • V8 reglat pe circuit, cu 477 DIN cp și 530Nm cuplu
  • Transmisia automată SDS rapidă, cu 8 trepte, schimbă vitezele în doar 0.2 secunde
  • Șasiul rigid și diferențialul cu vectorizare de cuplu asigură controlul la viteze ridicate și viraje de o deosebită agilitate
  • Spoilerul posterior activ creează o forță deportantă suplimentară la viteze de peste 80km/h
  • Instrumentația sportivă include un indicator G-Force și un cronometru
  • 0-100km/h : 4.5 sec
  • Viteză maximă: 270 km/h

GALERIE