1. Discover Lexus
  2. Performanta Lexus
  3. LC 500 sports coupe
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

MODELUL LC SPORTS COUPÉ

Din orice perspectiva, modelul LC este un punct de cotitura. Acesta marcheaza un nou moment pentru Lexus si pentru clientii nostri. Creat in centrul nostru de cercetari in aerodinamica din Japonia, ofera o conducere inegalabila, indiferent de urmatoarea dumneavoastra destinatie.

PROIECTAT PENTRU O NOUA ERA

Prezentat la Detroit in 2016, la North American International Auto Show (NAIAS), modelul LC a atras instantaneu atentia si aprecierea celor din industrie. Echipe diverse din cadrul Lexus s-au unit pentru a crea o masina de combina un design elevat cu un nivel inegalabil al performantei. Pe langa satisfactia in conducere, acesta simbolizeaza si directia viitorului Lexus.

DE LA CONCEPT, LA REALITATE

La modelul LC, translatia de la concept la productie este pur si simplu fara precedent. Designul expresiv se uneste cu cea mai avansata expertiza inginereasca pentru crearea unei experiente pure a conducerii, intr-un lux deplin.

REALIZARI FARA PRECEDENT

O viziune extrordinara, materializata pana la ultimul detaliu. Inspirat de conceptul LF-LC prezentat in 2012, modelul LC a desfiintat conventiile si asteptarile industriei.

Inginerii si designerii Lexus au muncit fara preget pentru a da viata modelului LC. Ca si faimosul modelLFA supercar, LC este construit de catre maestrii Takumi. Vocatia acestora este constructia de vehicule, iar zecile de ani de experienta inseamna ca sunt pe deplin familiarizati cu precizia si estetica, redefinind standardele profesionale.

PERFORMANTE INEGALABILE

Asezati-va la volanul modelului LC si, datorita unei game largi de noi dotari, veti intalni o experienta unica de conducere. De asemenea, veti remarca luxul dinamic al acestui model. O interpretare evocativa, eleganta, fluida, a filosofiei de design L-Finesse.

Sub supravegherea maestrilor Takumi, modelul LC este unul dintre primele noastre modele dezvoltat integral in centrul nostriu de cercetari in aerodinamica din Japonia. Acesta marcheaza inceputul unei noi ere.

SISTEM DE PROPULSIE HIBRIDA MULTI STAGE

Modelul LC 500h beneficiaza de o noua tehnologie hibrida Lexus. Este propulsat de un revolutionar sistem hibrid Multi Stage ce dezvolta eficient puterea, are un nivel redus al emisiilor si ofera o experienta de conducere unica, evocativa si sportiva.

URMATOAREA GENERATIE A SISTEMELOR DE PROPULSIE

Fiti martorii aparitiei urmatoarei generatii de sisteme hibride. In sistemul multi stage al modelului LC, doua surse de putere conlucreaza inteligent. Atat motorul electric alimentat de baterie cat si motorul benzina pot propulsa independent masina. Sau isi pot uni eforturile cand este necesar.

Rezultatul? Eficienta incredibila, emisii reduse, o experienta incredibila in conducere si o acceleratie impresionanta. Sistemul nostru monitorizeaza conditiile de conducere, controland fluid combinatia de putere, alegand varianta optima pentru dumneavoastra. Sau, puteti prelua controlul utilizand selectorul modului de conducere.

Sistemul hibrid Multi Stage face posibila aparitia unui vehicul hibrid infinit mai sportiv. In ecuatie a fost introdusa si o cutie de viteze automata cu patru trepte. Aceasta permite simularea a 10 viteze unice, ce pot fi selectate de catre sofer. Apasati acceleratia pentru a va bucura de putere si agilitate, sau bucurati-va de eficienta masinii la viteza redusa.

CARACTERISTICI DINAMICE ALE CONDUCERII

Ingineria modelului LC este rafinata la perfectiune, pentru crearea unei experiente inegalabile de conducere. Sttim ca si cea mai neinsemnata componenta poate contribui la obtinerea unui rezultat puternic.

O EXPERIENTA UNICA DE CONDUCERE

Motorul modelului LC 500 dispune de o galerie de admisie cu doua orificii. Aceasta permite motorului o buna respiratie si faciliteaza producerea fantasticului sau sunet – o adevarata muzica. Acest motor aspirat natural se adecveaza perfect cu acest model coupé sport. Complementeaza liniaritatea puterii acetuia, oferindu-va un control facil si senaztii deosebite la volan.

In parcursul nostru catre viitorul Lexus, am creat o noua experienta de conducere. Caracterul si senzatia oferita de modelul LC difera de ale oricaror alte modele Lexus anterioare.

CONSTRUIT PENTRU AGILITATE

In crearea modelului LC am observat materializarea dorintelor noastre in fiecare etapa: o experienta de conducere mau precisa si mai rafinata. Agil, rafinat, puternic.

Am dorit sa construim un model coupé sport, de lux, dar care sa surprinda si sa aprinda pasiunea soferilor. Daca ati avut ocazia de a testa modelul LC, stiti ca ne-am realizat acest obiectiv ambitios.