1. Discover Lexus
  2. Performanta Lexus
  3. LC 500 sports coupe
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

MODELUL LC SPORTS COUPÉ

Din orice perspectivă, modelul LC este un punct de cotitură. Acesta marchează un nou moment pentru Lexus și pentru clienții noștri. Creat în centrul nostru de cercetări în aerodinamică din Japonia, oferă o conducere inegalabilă, indiferent de următoarea dumneavoastră destinație.

PROIECTAT PENTRU O NOUĂ ERĂ

Prezentat la Detroit în 2016, la North American International Auto Show (NAIAS), modelul LC a atras instantaneu atenția și aprecierea celor din industrie. Echipe diverse din cadrul Lexus s-au unit pentru a crea o mașină de combină un design elevat cu un nivel inegalabil al performanței. Pe lângă satisfacția în conducere, acesta simbolizează și direcția viitorului Lexus.

DE LA CONCEPT, LA REALITATE

La modelul LC, translația de la concept la producție este pur și simplu fără precedent. Designul expresiv se unește cu cea mai avansată expertiză inginerească pentru crearea unei experiențe pure a conducerii, într-un lux deplin.

REALIZĂRI FĂRĂ PRECEDENT

O viziune extrordinară, materializată până la ultimul detaliu. Inspirat de conceptul LF-LC prezentat în 2012, modelul LC a desființat convențiile și așteptările industriei.

Inginerii și designerii Lexus au muncit fără preget pentru a da viață modelului LC. Ca și faimosul modelLFA supercar, LC este construit de către maeștrii Takumi. Vocația acestora este construcția de vehicule, iar zecile de ani de experiență înseamnă că sunt pe deplin familiarizați cu precizia și estetica, redefinind standardele profesionale.

PERFORMANȚE INEGALABILE

Așezați-vă la volanul modelului LC și, datorită unei game largi de noi dotări, veți întâlni o experiență unică de conducere. De asemenea, veți remarca luxul dinamic al acestui model. O interpretare evocativă, elegantă, fluidă, a filosofiei de design L-Finesse.

Sub supravegherea maeștrilor Takumi, modelul LC este unul dintre primele noastre modele dezvoltat integral în centrul nostriu de cercetări în aerodinamică din Japonia. Acesta marchează începutul unei noi ere.

SISTEM DE PROPULSIE HIBRIDĂ MULTI STAGE

Modelul LC 500h beneficiază de o nouă tehnologie hibridă Lexus. Este propulsat de un revoluționar sistem hibrid Multi Stage ce dezvoltă eficient puterea, are un nivel redus al emisiilor și oferă o experiență de conducere unică, evocativă și sportivă.

URMĂTOAREA GENERAȚIE A SISTEMELOR DE PROPULSIE

Fiți martorii apariției următoarei generații de sisteme hibride. În sistemul multi stage al modelului LC, două surse de putere conlucrează inteligent. Atât motorul electric alimentat de baterie cât și motorul benzină pot propulsa independent mașina. Sau își pot uni eforturile când este necesar.

Rezultatul? Eficiență incredibilă, emisii reduse, o experiență incredibilă în conducere și o accelerație impresionantă. Sistemul nostru monitorizează condițiile de conducere, controlând fluid combinația de putere, alegând varianta optimă pentru dumneavoastră. Sau, puteți prelua controlul utilizând selectorul modului de conducere.

Sistemul hibrid Multi Stage face posibilă apariția unui vehicul hibrid infinit mai sportiv. În ecuație a fost introdusă și o cutie de viteze automată cu patru trepte. Aceasta permite simularea a 10 viteze unice, ce pot fi selectate de către șofer. Apăsați accelerația pentru a vă bucura de putere și agilitate, sau bucurați-vă de eficiența mașinii la viteză redusă.

CARACTERISTICI DINAMICE ALE CONDUCERII

Ingineria modelului LC este rafinată la perfecțiune, pentru crearea unei experiențe inegalabile de conducere. Sțtim că și cea mai neînsemnată componentă poate contribui la obținerea unui rezultat puternic.

O EXPERIENȚĂ UNICĂ DE CONDUCERE

Motorul modelului LC 500 dispune de o galerie de admisie cu două orificii. Aceasta permite motorului o bună respirație și facilitează producerea fantasticului său sunet – o adevărată muzică. Acest motor aspirat natural se adecvează perfect cu acest model coupé sport. Complementează liniaritatea puterii acetuia, oferindu-vă un control facil și senazții deosebite la volan.

În parcursul nostru către viitorul Lexus, am creat o nouă experiență de conducere. Caracterul și senzația oferită de modelul LC diferă de ale oricăror alte modele Lexus anterioare.

CONSTRUIT PENTRU AGILITATE

În crearea modelului LC am observat materializarea dorințelor noastre în fiecare etapă: o experiență de conducere mau precisă și mai rafinată. Agil, rafinat, puternic.

Am dorit să construim un model coupé sport, de lux, dar care să surprindă și să aprindă pasiunea șoferilor. Dacă ați avut ocazia de a testa modelul LC, știți că ne-am realizat acest obiectiv ambițios.