1. Discover Lexus
  2. Performanta Lexus
  3. Lexus in motorsport
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
PERFORMANTA

SPORTURI CU MOTOR

Pentru al doilea an la rand, echipa Tech1 Racing din Toulouse colaboreaza cu Lexus pentru participarea la GT World Challenge Europe. in sfarsit, in acest sezon, dupa amanarile cauzate de COVID-19, puteti urmari soarta echipei care isi propune sa castige Cupa de argint in GT3.

TALENT FRANCEZ

 

Un trio de tineri soferi francezi se afla la volan in acest an. Aurélien Panis si Thomas Neubauer vor participa la seria Sprint, iar Timothé Buret va participa la seria Anduranta. in ciuda varstei medii de 23 de ani, echipa a lucrat indeaproape cu pilotii din diferite categorii.

Prin confirmarea lui Aurélien Panis ca pilot oficial, Lexus deschide calea pentru reprezentarea marcii de catre tineri in cadrul GT. Aurélien este un pilot talentat si consecvent, cu o experienta foarte buna in cursele cu un singur loc si care a dat dovada de un mare talent in diferitele campionate recente.

Timothé Buret a dobandit o experienta solida participand la ELMS si la Cursa de 24 de ore de la Le Mans impreuna cu echipa. Anul trecut, el a completat echipa de amatori pentru cursa de 24 de ore Total de la Spa din cadrul GT3, cu Lexus.

Thomas Neubauer este un pilot plin de energie si entuziasm, cu o mare sete de castig. El este singurul din trio care a participat la un sezon complet in GT3. Experienta sa va fi foarte utila pentru colegii sai.

GATA PENTRU CURSA

 

„Sunt foarte bucuros sa particip alaturi de Lexus la GT World Challenge Europe din pozitia de pilot oficial”, spune Aurélien Panis - pilotul Cupei de anduranta si al Cupei de sprint GT3 GTWCE. De asemenea, este o mare placere sa revin la echipa Tech1 Racing, alaturi de care am debutat la Formula Renault 3.5 si am avut sansa de a participa la cateva curse anul trecut in Blancpain Sprint cu Lexus.


„Ne bucuram foarte mult sa colaboram din nou cu Lexus”, spune Sarah Abadie, managerul echipei Tech1.


„Suntem foarte recunoscatori pentru increderea acordata de Lexus de a ne continua colaborarea pentru RC F GT3. De asemenea, suntem foarte recunoscatori dincolo de partea tehnica si sportiva: Lexus a sustinut ideea noastra de a crea un program cu piloti tineri, pentru a contribui la prezentarea acestei marci grozave in GT.

Depinde de noi sa acceptam provocarea de a castiga cupele de argint la GT World Challenge Europe si de a duce Lexus pe podium.”

„Lexus Europe asteapta cu nerabdare noul sezon cu Tech1 Racing si Olivier Panis la World Challenge Europe Championship”, spune Olivier Naus - Manager pentru marca, evenimente si sporturi cu motor in cadrul Lexus Europe. „Abia asteptam sa vedem masina pe pista!

„Echipa din 2020 cu Aurélien, Thomas si Timothé ne pune intr-o pozitie de forta. Suntem convinsi ca acesti piloti reprezinta viitorul curselor cu motor si asteptam cu nerabdare sa-i vedem la volan in RC F GT3.”

URMARITI ACTIUNEA

 


Din cauza crizei COVID-19, calendarul initial nu a putut fi respectat, dar acum GT World Challenge Powered by AWS si-a relansat efortul global si a revizuit calendarul pentru Europa.

Vom raporta despre fiecare cursa care are loc si despre reusitele echipei noastre. Accesati aici site-ul web oficial GT World Challenge Europe.