1. Discover Lexus
  2. Performanta Lexus
  3. Innascut pe pista
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
PERFORMANTA

NASCUT PE CIRCUIT

Cum putem crea masini care sa genereze experiente unice si palpitante la volan? Le proiectam si le perfectionam pe circuit. Ne testam autovehiculele in aceleasi locuri in care starurile curselor automobilistice starnesc emotii, bat recorduri si castiga victorii.

FUJI SPEEDWAY SI NÜRBURGRING

Majoritatea testelor noastre se desfasoara pe legendarul circuit Fuji Speedway din Japonia. Unul dintre cele mai provocatoare circuite din lume, de unde provine litera „F” din Filosofia F.

Testele se desfasoara si in Europa, pe renumitul circuit Nürburgring din Germania. O editie Nürburgring a supermasinii LFA a adus un omagiu uimitor acestei locatii. Este exceptionala si exceptional de rara. Au fost produse doar 50 de autovehicule.

Noul coupé de lux Lexus LC a debutat tot cu cursa anuala de 24 de ore de la Nürburgring. A fost dezvaluit in cadrul paradei Prologue de dinaintea cursei.

MAESTRUL PILOT

In cadrul Lexus, testarea este respectata ca o abilitate pretioasa si ca o forma de arta. Pentru noi, ea sta la baza performantei. Strans legata de maiestrie, este supravegheata de maestrii Takumi.

Ca dovada a importantei majore pe care o acordam testarii, Akio Toyoda, Presedintele Lexus, este si maestru pilot. El trece la volanul fiecarui model si este evaluatorul final al performantei acestuia. Se concentreaza mai ales pe calatoria emotionala pe care o traieste cu fiecare automobil. Il misca pe el, va va misca pe dumneavoastra?

O MOSTENIRE REMARCABILA

Lexus LFA este o supermasina in orice sens al cuvantului. Ea duce mai departe si intensifica traditia noastra de inovatie inspirata de curse. Un exemplu pur de viziune ambitioasa realizata perfect, ce reflecta o usoara „nota de nebunie” in pasiunea noastra, care ne impinge sa depasim noi limite.

LFA va permite sa traiti expresia deplina a dorintei noastre de a crea conexiunea suprema intre masina si sofer. Dar spiritul si caracteristicile sale revolutionare influenteaza profund si celelalte autovehicule din gama noastra, inclusiv modelele F. Ce incepe odata cu LFA, isi gaseste imediat aplicabilitatea in alta parte. Suntem in cautarea celui mai rafinat si excitant nivel de performanta din intreaga gama Lexus. Asadar, am facut din pista laboratorul nostru de inovare pentru modelele F.

PERFORMANTA DISTILATA

 

Suntem in cautarea celui mai rafinat si excitant nivel de performanta din intreaga gama Lexus. Asadar, am facut din pista laboratorul nostru de inovare pentru modelele F.