1. Discover Lexus
  2. Performanta Lexus
  3. F-sport
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
PERFORMANTA

F SPORT

Fiecare model F SPORT se inspira din supercarul LFA, RC F, augmentand aspectul senzational al gamei Lexus cu o stilizare sportiva. Conceptul F Philosophy este infuzat in fiecare model F SPORT prin designul exterior puternic, prin posturile de conducere orientate spre pilotaj si prin reglajele exclusiviste - toate acestea, pentru a ridica nivelul senzatiilor si satisfactiei dumneavoastra la volan.

DESIGN EXTERIOR F SPORT

Stilizarea F SPORT este proiectata sa atraga atentia, beneficiind de o grila fusiforma distincta, insertii din plasa si accente cromate. Gurile de ventilatie pentru discurile de frana si lamelele aerodinamice de pe spoilerul frontal inferior evidentiaza postura agresiva si asigura cresterea fortei deportante. Jantele din aliaj cu model unic si emblemele discrete F SPORT cu referire la faimosul circuit Fuji Speedway completeaza designul.

JANTE EXCLUSIVISTE SI SUSPENSIE REGLATA

Jantele din aliaj ultrausor sunt echipate cu anvelope cu profil redus pentru abilitati viratoare deosebite. Suspensia a fost reglata in vederea augmentarii manevrabilitatii si calitatii tinutei de drum.

 

BARA DE PROTECTIE SI GRILA FRONTALA, EXCLUSIVISTE

Cu grila sa fusiforma distincta cu model fagure si bara de protectie unica, partea frontala, captivanta, a modelului F SPORT exprima indrazneala si forta designului. Sectiunea inferioara, profunda, incorporeaza un spoiler integral si este complementata de doua grile plasa exterioare.

CARACTERISTICI DESIGN INTERIOR F SPORT

Interiorul inspirat de sporturile cu motor, regasit in variantele F SPORT include scaune speciale, pedalier din aluminiu prelucrat prin aschiere si volan F SPORT. Luati loc in postul de conducere atent creat si veti observa cum fiecare detaliu este proiectat pentru a asigura o legatura intuitiva intre dumneavoastra si experienta sportiva oferita de vehicul.

SCAUNE DE PERFORMANTA

Sprijinind in viraj laterala corpului de la sold la umar, scaunele cu design F SPORT au un profil mai detaliat si o forma augmentata. Cusaturile estetice sunt executate de catre maestii artizani ‘takumi’.

AFISAJ INSPIRAT DE CIRCUIT

Designul dinamic al panoului de instrumente F SPORT comunica toate informatiile cheie, pentru a avea la dispozitie datele de performanta atunci cand doriti. Conectat cu selectorul modului de conducere, panoul de bord variaza in functie de reglajele acestuia.

Va rugam luati nota: disponibilitate rezervata doar anumitor modele Lexus.

VOLAN SI PEDALIER SPORTIV

Volanul sport cu forma ergonomica si logotip F SPORT este imbracat in piele perforata, complementand finisajul schimbatorului de viteze. La picioare, pedalierul din aluminiu prelucrat prin aschiere reflecta genetica motorsport a modelelor F SPORT, oferind o priza perfecta si o senzatie augmentata.

Va rugam luati nota: disponibilitate rezervata doar anumitor modele Lexus.

 

ALEGE MODELUL F SPORT PREFERAT

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/ro/ro?model=ux%2Crx%2Cnx