1. Discover Lexus
  2. Performanta Lexus
  3. F-sport
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
PERFORMANTA

F SPORT

Fiecare model F SPORT se inspira din supercarul LFA, RC F, augmentand aspectul senzational al gamei Lexus cu o stilizare sportiva. Conceptul F Philosophy este infuzat in fiecare model F SPORT prin designul exterior puternic, prin posturile de conducere orientate spre pilotaj si prin reglajele exclusiviste - toate acestea, pentru a ridica nivelul senzatiilor si satisfactiei dumneavoastra la volan.

DESIGN EXTERIOR F SPORT

Stilizarea F SPORT este proiectată să atragă atenția, beneficiind de o grilă fusiformă distinctă, inserții din plasă și accente cromate. Gurile de ventilație pentru discurile de frână și lamelele aerodinamice de pe spoilerul frontal inferior evidențiază postura agresivă și asigură creșterea forței deportante. Jantele din aliaj cu model unic și emblemele discrete F SPORT cu referire la faimosul circuit Fuji Speedway completează designul.

JANTE EXCLUSIVISTE ȘI SUSPENSIE REGLATĂ

Jantele din aliaj ultraușor sunt echipate cu anvelope cu profil redus pentru abilități viratoare deosebite. Suspensia a fost reglată în vederea augmentării manevrabilității și calității ținutei de drum.

BARĂ DE PROTECȚIE ȘI GRILĂ FRONTALĂ, EXCLUSIVISTE

Cu grila sa fusiformă distinctă cu model fagure și bara de protecție unică, partea frontală, captivantă, a modelului F SPORT exprimă îndrăzneala și forța designului. Secțiunea inferioară, profundă, încorporează un spoiler integral și este complementată de două grile plasă exterioare.

CARACTERISTICI DESIGN INTERIOR F SPORT

Interiorul inspirat de sporturile cu motor, regăsit în variantele F SPORT include scaune speciale, pedalier din aluminiu prelucrat prin așchiere și volan F SPORT. Luați loc în postul de conducere atent creat și veți observa cum fiecare detaliu este proiectat pentru a asigura o legătură intuitivă între dumneavoastră și experiența sportivă oferită de vehicul.

SCAUNE DE PERFORMANȚĂ

Sprijinind în viraj laterala corpului de la șold la umăr, scaunele cu design F SPORT au un profil mai detaliat și o formă augmentată. Cusăturile estetice sunt executate de către maeștii artizani ‘takumi’.

AFIȘAJ INSPIRAT DE CIRCUIT

Designul dinamic al panoului de instrumente F SPORT comunică toate informațiile cheie, pentru a avea la dispoziție datele de performanță atunci când doriți. Conectat cu selectorul modului de conducere, panoul de bord variază în funcție de reglajele acestuia.

Vă rugăm luați notă: disponibilitate rezervată doar anumitor modele Lexus.

VOLAN ȘI PEDALIER SPORTIV

Volanul sport cu formă ergonomică și logotip F SPORT este îmbrăcat în piele perforată, complementând finisajul schimbătorului de viteze. La picioare, pedalierul din aluminiu prelucrat prin așchiere reflectă genetica motorsport a modelelor F SPORT, oferind o priză perfectă și o senzație augmentată.

Vă rugăm luați notă: disponibilitate rezervată doar anumitor modele Lexus.

 

ALEGE MODELUL F SPORT PREFERAT

UX
UX Business
44.889,18 EUR
NX
NX Business
58.658,67 EUR
RX
RX Business
82.971,56 EUR

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/ro/ro?model=ux%2Crx%2Cnx