1. Discover Lexus
  2. Performanta Lexus
  3. F philosophy
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

F PHILOSOPHY

Credem ca performanta inseamna mai mult decat puterea unui vehicul. Este vorba despre experienta pura: fizica si emotionala.

PASIUNE PENTRU PERFORMANTA

Suntem dedicati crearii unor experiente uimitoare. Din categoria celor care atata simturile, augmenteaza abilitatile si conecteaza soferul cu masina si soseaua. F Philosophy este denumirea data acestui concept si punct de vedere. Asadar, de fiecare data cand veti conduce un model Lexus F , placerea de a conduce va fi pe un plan superior.

 

NASCUT PE PISTA

Cum se creeaza o masina al carei unic scop este oferirea unor experiente de conducere unice si excitante? Acestea se concep si se rafineaza pe pista. Testam vehiculele noastre in acelasi loc in care legendele depasesc recorduri, castiga inimi si cuceresc victoria.

FUJI SPEEDWAY & NÜRBURGRING

Majoritatea testelor noastre sunt efectuate pe legendarul circuit japonez Fuji Speedway. Unul dintre cele mai dificile circuite din lume, reprezinta sursa de inspiratie a literei ”F” din conceptul F Philosophy.

Testarea se mai face si in Europa, pe circuitul de la Nürburgring in Germania. In semn de respect, am creat o editie Nürburgring a supercarului LFA. Este exceptionala si extrem de rara. Au fost produse doar 50 de exemplare.

Noul model Lexus LC coupé de lux si-a facut debutul la cursa anuala de 24 de ore de la Nürburgring. A fost dezvalui in timpul prologului dinaintea cursei.

PILOTUL NOSTRU

La Lexus, testarea este respectata drept o abilitate pretioasa si o forma de arta. Pentru noi, se afla in inima performantei. Legata intrinsec de maiestrie, este supravegheata de maestrii Takumi.

Ca marturie a importantei acordate testarii, unul dintre pilotii nostri de testare este Akio Toyoda, presedintele Lexus. Acesta testeaza fiecare model, fiind evaluatorul final al performantei sale. In princpal, se concentreaza pe parcursul emotional experimentat cu fiecare model. A simtit ceva? Pe dumneavoastra, va va misca?

GENETICA SUPRAALIMENTATA

Modelul Lexus LFA este un supercar in adevaratul sens al cuvantului. Acesta constinua si intensifica genetica noastra a inovatiilor conduse de spiritul competitiei. Drept exemplu al unei viziuni ambitioase, reflecta si o usoara doza de nebunie in pasiunea noastra, ce ne impinge catr enoi limite.

Cu modelul LFA veti experimenta cea mai deplina expresie a dorintei noastre de a crea o legatura intima intre sofer si masina. Spiritul sau revolutionar si caracterisiticile sale au influentat decisiv si alte vehicule din gama noastra, incluzand variantele F. Ce incepe odata cu LFA, isi gaseste imediat aplicabilitatea in alta parte. Suntem in cautarea celui mai rafinat si excitant nivel de performanta din intreaga gama Lexus. Asadar, am facut din pista laboratorul nostru de inovare pentru modelele F..

PERFORMANTA DISTILATA

Suntem in cautarea celui mai rafinat si excitant nivel de performanta din intreaga gama Lexus. Asadar, am facut din pista laboratorul nostru de inovare pentru modelele F.

MODELELE F

Toate variantele F va ofera un maximum de pasiune si performanta. Ele asigura o exeperienta pura de conducere. exprimand perfect conceptul F Philosophy.

F SPORT

Cu F SPORT, va puteti bucura de gustul F indiferent de modelul ales. Veti observa cum designul augmentat si subtilele modificari ale suspensiei asigura o sportivitate crescuta a masinii dumneavoastra.