1. Discover Lexus
  2. Performanta Lexus
  3. F philosophy
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

F PHILOSOPHY

Credem că performanța înseamnă mai mult decât puterea unui vehicul. Este vorba despre experiența pură: fizică și emoțională.

PASIUNE PENTRU PERFORMANȚĂ

Suntem dedicați creării unor experiențe uimitoare. Din categoria celor care ațâță simțurile, augmentează abilitățile și conectează șoferul cu mașina și șoseaua. F Philosophy este denumirea dată acestui concept și punct de vedere. Așadar, de fiecare dată când veți conduce un model Lexus F , plăcerea de a conduce va fi pe un plan superior.

 

NĂSCUT PE PISTĂ

Cum se creează o mașină al cărei unic scop este oferirea unor experiențe de conducere unice și excitante? Acestea se concep și se rafinează pe pistă. Testăm vehiculele noastre în același loc în care legendele depășesc recorduri, câștigă inimi și cuceresc victoria.

FUJI SPEEDWAY & NÜRBURGRING

Majoritatea testelor noastre sunt efectuate pe legendarul circuit japonez Fuji Speedway. Unul dintre cele mai dificile circuite din lume, reprezintă sursa de inspirație a literei ”F” din conceptul F Philosophy.

Testarea se mai face și în Europa, pe circuitul de la Nürburgring în Germania. În semn de respect, am creat o ediție Nürburgring a supercarului LFA. Este excepțională și extrem de rară. Au fost produse doar 50 de exemplare.

Noul model Lexus LC coupé de lux și-a făcut debutul la cursa anuală de 24 de ore de la Nürburgring. A fost dezvălui în timpul prologului dinaintea cursei.

PILOTUL NOSTRU

La Lexus, testarea este respectată drept o abilitate prețioasă și o formă de artă. Pentru noi, se află în inima performanței. Legată intrinsec de măiestrie, este supravegheată de maeștrii Takumi.

Ca mărturie a importanței acordate testării, unul dintre piloții noștri de testare este Akio Toyoda, președintele Lexus. Acesta testează fiecare model, fiind evaluatorul final al performanței sale. În princpal, se concentrează pe parcursul emoțional experimentat cu fiecare model. A simțit ceva? Pe dumneavoastră, vă va mișca?

GENETICĂ SUPRAALIMENTATĂ

Modelul Lexus LFA este un supercar în adevăratul sens al cuvântului. Acesta constinuă și intensifică genetica noastră a inovațiilor conduse de spiritul competiției. Drept exemplu al unei viziuni ambițioase, reflectă și o ușoară doză de nebunie în pasiunea noastră, ce ne împinge cătr enoi limite.

Cu modelul LFA veți experimenta cea mai deplină expresie a dorinței noastre de a crea o legătură intimă între șofer și mașină. Spiritul său revoluționar si caracterisiticile sale au influențat decisiv și alte vehicule din gama noastră, incluzând variantele F. Ce începe odată cu LFA, își găsește imediat aplicabilitatea în altă parte. Suntem în căutarea celui mai rafinat și excitant nivel de performanță din întreaga gamă Lexus. Așadar, am făcut din pistă laboratorul nostru de inovare pentru modelele F.

PERFORMANȚĂ DISTILATĂ

Suntem în căutarea celui mai rafinat și excitant nivel de performanță din întreaga gamă Lexus. Așadar, am făcut din pistă laboratorul nostru de inovare pentru modelele F.

MODELELE F

Toate variantele F vă oferă un maximum de pasiune și performanță. Ele asigură o exeperiență pură de conducere. exprimând perfect conceptul F Philosophy.

F SPORT

Cu F SPORT, vă puteți bucura de gustul F indiferent de modelul ales. Veți observa cum designul augmentat și subtilele modificări ale suspensiei asigură o sportivitate crescută a mașinii dumneavoastră.