1. Masini noi
 2. NX
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
De la (Incl. TVA)
63.066,43 EUR
Aspectul uimitor și performanța electrică de top fac modelul hibrid cu funcție self-charging NX 350h și modelul hibrid cu încărcare la priză NX 450h+ incomparabile cu orice alt SUV de lux de dimensiuni medii. În interior, măiestria Takumi vă răsfață simțurile, iar conectivitatea de ultimă generație Lexus Link și Lexus Safety System + vă oferă forță și protecție.
 • UN PLUS DE CONTROL

  Descoperiți modul în care peisajul urban va fi nevoit să se schimbe dramatic pentru a face față provocărilor viitoare privind mobilitatea.                                                                                              

 • INOVAȚIE NX ÎN SIGURANȚĂ

  NX premiat pentru inovațiile în materie de siguranță.

                                                                                  

Nivele de echipare

Alegeti o echipare

5 Variante

Niciun rezultat

 • NX - Business - SUV 5D

  NX Business

  Hybrid
  SUV 5D
  • +
   Incarcator wireless pentru telefonul mobil
  • +
   Navigatie hibrida incorporata

  Selectati motor

  De la

  63.066,43 EUR

  Continuously Variable Transmission | 4X4
 • NX - Executive - SUV 5D

  NX Executive

  Hybrid
  SUV 5D
  • +
   Incarcator wireless pentru telefonul mobil
  • +
   Navigatie hibrida incorporata
  • +
   Plafon panoramic, de sticla, cu inclinare si glisare

  Selectati motor

  De la

  66.035,48 EUR

  Continuously Variable Transmission | 4X4

  De la

  73.010,07 EUR

  Continuously Variable Transmission | 4X4
 • NX - Overtrail - SUV 5D

  NX Overtrail

  Hybrid
  SUV 5D
  • +
   Camera de parcare panoramica (PVM)
  • +
   Head up Display (HUD)
  • +
   Incarcator wireless pentru telefonul mobil

  Selectati motor

  De la

  74.765,32 EUR

  Continuously Variable Transmission | 4X4

  De la

  81.322,22 EUR

  Continuously Variable Transmission | 4X4
 • NX - Luxury - SUV 5D

  NX Luxury

  Hybrid
  SUV 5D
  • +
   Camera de parcare panoramica (PVM)
  • +
   Head up Display (HUD)
  • +
   Incarcator wireless pentru telefonul mobil

  Selectati motor

  De la

  75.927,95 EUR

  Continuously Variable Transmission | 4X4

  De la

  82.413,45 EUR

  Continuously Variable Transmission | 4X4
 • NX - F Sport - SUV 5D

  NX F Sport

  Hybrid
  SUV 5D
  • +
   Camera de parcare panoramica (PVM)
  • +
   Head up Display (HUD)
  • +
   Incarcator wireless pentru telefonul mobil

  Selectati motor

  De la

  76.555,08 EUR

  Continuously Variable Transmission | 4X4

  De la

  83.010,83 EUR

  Continuously Variable Transmission | 4X4

PERFORMANȚĂ

 • SISTEME DE PROPULSIE HIBRID ȘI CU ÎNCĂRCARE LA PRIZĂ DE TOP ÎN CLASĂ 

  Considerat cel mai avansat hibrid Lexus cu încărcare la priză și bucurându-se de cele mai avansate sisteme de propulsie Lexus Self-Charging Hybrid disponibile în prezent, NX este mai economic și mai ecologic decât SUV-urile de dimensiuni medii pe benzină sau motorină. Produsul a peste 15 ani de experiență de pionierat în electrificare, Lexus Self-Charging Hybrid îi oferă modelului NX 350h o putere și accelerare mai mare și cele mai bune economii și emisii din clasa respectivă.

  Extinzând seria de sisteme de propulsie electrice Lexus, NX 450h+ stabilește un nou standard pentru modelele hibrid cu încărcare la priză. Nu doar autonomia urbană de 80 de km în modul cu zero emisii, puterea de 306 DIN CP și accelerarea rapidă sunt impresionante. Ci eficiența hibrid de top în clasă când bateria este descărcată, fără compromisuri în ce privește spațiul portbagajului sau capacitatea rezervorului de combustibil. 

 • HABITACLU TAZUNA                                                                                            

  Conceptul remarcabil „Tazuna”, prezentat pentru prima dată în studiul de design LF-30, a fost introdus în modelul NX. Creat pentru a oferi o experiență captivantă la volan, maximizându-vă contactul cu drumul din față și cu volanul din mâinile dumneavoastră, habitaclul NX s-a inspirat din modul în care călăreții sunt conectați la caii lor cu ajutorul frâului (Tazuna).

 • SELECTORUL MODULUI DE CONDUS                                                                                      

  Aflat în apropierea volanului, selectorul modului de condus le permite șoferilor să aleagă între modurile Eco, Normal și Sport, pentru a maximiza eficiența, dinamismul sau rafinamentul mașinii. Pe lângă modurile Eco și Normal, NX F SPORT dispune de modurile suplimentare Custom, Sport S and Sport S+.

Construit pe mult aclamata platformă Global Architecture K, modelul NX oferă mai multe îmbunătățiri dinamice, inclusiv aderență și capacitate de reacție îmbunătățite. Banda de rulare mai lată și centrul de greutate mai jos au drept rezultat o manevrabilitate și o stabilitate superbe. Urmărind rafinamentul și subvirarea redusă, inginerii Lexus au specificat sudarea șuruburilor cu laser, lipirea cu adeziv, armarea plafonului, încuietori duble pentru capotă și consolidarea cu oțel de înaltă rezistență. Pentru a reduce greutatea, s-a utilizat aluminiu pentru aripi și capotă. 

Pentru a permite o cabină spațioasă cu un spațiu pentru bagaje de 500 de litri și un centru de greutate jos, bateria litiu-ion puternică de 18,1 kW a modelului NX 450h+ este montată sub podeaua habitaclului. Acest pachet de baterii folosește 96 de celule de baterie litiu-ion de mare capacitate, realizând o autonomie combinată de top în clasă de 65 km (80 km în oraș) în modul EV. Dezvoltată pentru NX 350h și instalată sub scaunele din spate, această baterie litiu-ion contribuie la interiorul spațios și la performanța excelentă de conducere. Celulele sale litiu-ion extrem de ușoare îmbunătățesc performanța de încărcare, iar forma compactă și sistemul de răcire au fost optimizate.

În toate modelele cu tracțiune integrala AWD, E–FOUR oferă performanță perfectă și tracțiune sigură pe teren accidentat. Sistemul de transmisie inovator E-FOUR prezintă adăugarea unui motor electric de 54 DIN CP montat pe axul spate, care furnizează cuplu instant la nevoie.

SIGURANȚĂ

 • LEXUS SAFETY SYSTEM +

                                                                                 Sentimentul de bunăstare, care este în inima fiecărui Lexus, este dus la noi niveluri și este un standard la NX. Cel mai recent Lexus Safety System + seamănă cu a avea propriul copilot, care vă menține siguranța în orice situație de conducere, în traficul din oraș sau pe autostradă, ziua sau noaptea, la intersecții, viraje sau la schimbarea benzilor cu tehnologia care definește noua eră în prevenirea accidentelor. NX contribuie la un condus mai sigur în intersecții prin detectarea automobilelor care se apropie din stânga sau din dreapta și care ar putea fi în unghiurile moarte și avertizează șoferul. 

 • SISTEM DE SIGURANȚĂ PRE-IMPACT/ASISTENȚĂ LA VIRAREA DE URGENȚĂ

  Pe lângă detectarea bicicliștilor în timpul zilei și a pietonilor noaptea, Sistemul de siguranță pre-impact poate detecta acum bicicliștii noaptea și va ajuta la prevenirea coliziunilor la intersecții și cu autovehicule de pe contrasens și pietoni. Dacă sistemul consideră că există o posibilitate mare de coliziune, frânele sunt acționate automat pentru a ajuta la evitarea coliziunii sau pentru a reduce pagubele în cazul unui accident. Atunci când un pieton se află foarte aproape sau pe traiectoria dumneavoastră de deplasare, sistemul de Asistență la virarea de urgență al modelului NX vă va sprijini în mișcările de direcție pentru a spori stabilitatea mașinii și pentru a preveni părăsirea accidentală a benzii de rulare.

 • SISTEM CRUISE CONTROL DINAMIC CU RADAR

  Sistemul utilizează senzorul radar cu unde milimetrice și o cameră video pentru a detecta automobilul din față și pentru a menține o distanță corespunzătoare. Dacă vehiculul din față se oprește, NX se va opri și el. Când vehiculul din față se mișcă din nou, NX va porni și el. Acest sistem dispune acum de detectarea mai devreme a automobilelor care apar în trafic și ajustează automat viteza în curbe. De asemenea, sistemul Cruise Control dinamic cu radar vă va împiedica să intrați într-un automobil mai lent de pe banda alăturată. Iar atunci când vă aflați în spatele unui automobil mai lent, va fi aplicată accelerația preliminară dacă folosiți semnalizarea pentru depășire. Atunci când vă mutați pe o bandă pe care se află un automobil mai lent în față, se va aplica decelerarea preliminară.

Sistemul îmbunătățit de urmărire a benzii de circulație ajută NX să se mențină în centrul benzii, utilizând funcția „centrare pe bandă” și „urmărire naturală a benzii de circulație”. Cu o gestionare îmbunătățită a curbelor, oferă de asemenea asistență la încadrarea în curbe. Pe autostrăzi, odată cu activarea semnalizării, acest sistem permite modelului NX să efectueze schimbarea benzii de circulație inițiată de șofer folosind sistemul Cruise Control dinamic cu radar. Monitorizând drumul, controlează direcția, accelerarea și decelerarea.

Inspirat de grația ușilor japoneze Shoji, sistemul NX E-Latch de deschidere a portierelor cu comutator vă permite să deschideți ușa dintr-o singură mișcare lină. În premieră pe modelul NX este E-Latch cu asistență la părăsirea vehicul în siguranță, care dispune de încuietori activate electronic ale portierelor care, în combinație cu Sistemul de monitorizare a unghiului mort, sunt împiedicate automat să se deschidă în cazul traficului care se apropie din spate.

Pe lângă celula de siguranță extrem de puternică pentru pasageri, protecția ocupanților este îmbunătățită cu ajutorul a opt airbaguri avansate: Airbag cu două etape și airbag pentru genunchi pentru șofer; Airbag cu o etapă pentru pasagerul din față; Airbag central pentru a reduce contactul dintre șofer și pasagerul din față; Airbaguri laterale pe scaunele din față și airbaguri protecție cortină care acoperă întreaga lungime a ambelor laturi ale cabinei.

DESIGN ÎNDRĂZNEȚ

 • GRILĂ SPECIFICĂ

  Pentru ultimul model NX, designerii noștri au fost hotărâți să creeze un aspect puternic. A fost creată o grilă mai dinamică, cu un cadru integrat. Pe lângă contribuția la reducerea greutății, designul accentuează aspectul dinamic al autovehiculului. Pentru un model interesant tip plasă, au fost create componente subțiri în formă de U. În ultimul rând, designul vertical al grilei, în combinație cu fantele triple din partea inferioară, oferă performanțe de răcire îmbunătățite.

 • FASCICULE LED CVADRUPLE

  Aceste faruri fascinante cu LED cu 4 proiectoare dispun un cadru negru care creează o impresie puternică. Lumina este evidențiată prin farurile de zi (DRL) în formă de L, specifice Lexus.

 • STOPURI TIP BANDĂ LEXUS

  În spate, stopuri stilizate tip bandă, specifice Lexus, cu un design tipic în formă de L, se extind pe întreaga lățime a modelului NX. Creând un aspect modern, logo-ul LEXUS reproiectat se află în centrul vehiculului.

Scaunele din față din modelul NX au fost reproiectate pentru a oferi o accesibilitate și posibilitate de control de top în clasă, precum și o susținere excelentă și confort prin încălzire și ventilație. Pentru a oferi un sprijin ergonomic adecvat în jurul taliei, a fost creată o formă concavă în părțile laterale ale scaunului, reducând contactul cotului la utilizarea volanului și a schimbătorului de viteze sau la utilizarea capacului consolei. În ultimul rând, înălțimea laterală a scaunului a fost menținută la un nivel redus pentru a asigura intrarea și ieșirea ușoară.

Având în vedere că volanul și schimbătorul de viteze pot afecta semnificativ experiența la volan, designerii au lucrat in stilul Lexus „Takumi” pentru a rafina până la perfecțiune aceste puncte de contact. În cazul volanului, s-a acordat o atenție deosebită formei și secțiunii transversale pentru a oferi o senzație excelentă și o stabilitate sporită a direcției. Suporturile pentru degetele mari și butoanele tactile au fost de asemenea reproiectate.

Scaunele din spate rabatabile ușor 60:40 reprezintă dotarea standard pentru toate modelele NX, ceea ce permite depozitarea ușoară a articolelor mai mari, de exemplu biciclete sau plăci de surf. Cu toate scaunele din spate rabatabile, există suficient spațiu pentru transportul obiectelor masive.

TEHNOLOGIE INOVATOARE

 • ECRAN TACTIL DE 14”

  Mult mai rapid și mai ușor de folosit, NX oferă rezoluție superioară atât pe Lexus Link Connect cu navigație cloud, cât și pe Lexus Link Pro cu navigație hibrid integrată (ecran tactil de 14”). Lexus Link Multimedia este primul sistem de acest tip care utilizează navigația cloud pentru a vă actualiza periodic hărțile și datele de trafic. Perfect așezat pentru o interacțiune ușoară în timpul condusului, ecranul tactil de 14” HD este unul dintre cele mai mari ecrane disponibile și permite accesul la informații precum navigația, sistemul audio și controlul climei. Serviciile de conectivitate și alte software-uri de pe NX sunt actualizate în mod regulat utilizând tehnologia de la distanță, ceea ce înseamnă că veți beneficia de conexiune de ultimă generație. 

 • SERVICII DE CONECTIVITATE LEXUS LINK

  Bine ați venit în aplicația Lexus Link, o nouă lume a conectivității creată pentru a completa experiența unică „Omotenashi” a serviciilor noastre. Caracteristicile sale inteligente și personalizate vă ajută să planificați o călătorie, să faceți o planificare service sau chiar să vă îmbunătățiți stilul de conducere. Transformați-vă timpul cu modelul NX, folosind servicii precum:

  • Analiză călătorie: Vă urmărește călătoriile, stilul de conducere și vă permite să vă înregistrați călătoriile de afaceri
  • Hybrid Coach: Vă ajută să conduceți NX 350h mai eficient
  • Găsește-mi mașina: Vă localizează și vă ghidează înapoi la Lexusul dumneavoastră
  • Distribuie către Mașina1: Vă permite să planificați o rută pe un alt dispozitiv și să o trimiteți către Lexus, în timp ce funcția „De la mașină la ușă” vă ghidează pe jos până la destinația finală
  • eCare: Vă permite să gestionați operațiunile de service și revizia modelului dvs. NX
  • Lămpi de avertizare: Explică semnificația fiecărui martor și fiecare acțiune pe care trebuie să o efectuați
  • Starea mașinii: Vă anunță dacă ați lăsat geamurile mașinii deschise sau dacă ați uitat să opriți farurile. De asemenea, puteți verifica dacă mașina dumneavoastră este încuiată
  • Comenzi de la distanță: Dezghețați de la distanță parbrizul, activați luminile de avarie sau blocați și deblocați modelul dvs. NX din confortul locuinței dumneavoastră
 • SISTEM DE SUNET MARK LEVINSON® CU 17 DIFUZOARE

  Disponibil pentru linia de echipare NX 350h Luxury, sistemul de sunet Mark Levinson® Premium Surround cu 17 difuzoare este personalizat pentru proprietățile acustice ale modelului NX. Acesta oferă o experiență inegalabilă de sistem home-theatre digital pe 7,1 canale, îmbogățită datorită sistemului Clari-Fi™ care reconstruiește sunetul pierdut în compresia digitală MP3. Pentru un sunet superior, subwoofer-ul mare de 22,4 cm din spate este ascuns într-un compartiment de 20 de litri sub portbagaj, mai degrabă ca un difuzor al unui sistem hi-fi pentru acasă, fără compromisuri în ceea ce privește spațiul din portbagaj.

Datele referitoare la vehicul sunt proiectate color direct pe parbriz. Acest Head-up Display mare de 10 inch vă permite să verificați informațiile despre navigație, opțiunile de siguranță, informațiile despre autovehicul și setările audio fără să vă luați privirea de la drum. Funcționarea sa este unitară, datorită butoanelor tactile de pe volan.

Pentru un condus mai ușor în spații înguste, monitorul opțional panoramic oferă o vedere live de aproape 360° în jurul mașinii. De asemenea, sistemul creează o imagine virtuală 3D a modelului NX, cu ghidaje pe ecran pentru a ajuta la manevrarea în spații înguste în oraș.

Un hayon cu telecomandă extrem de rapid și de receptiv că asigură confortul, mai ales atunci când brațele vă sunt pline de cumpărături. Având cheia în buzunar sau în poșetă, treceți-vă pur și simplu piciorul pe sub bara de protecție din spate pentru a deschide sau a închide hayonul.