1. Owners
 2. Servicii conectate si multimedia
 3. Onboarding
 4. Lexus CY17 La Bord
 5. Use online traffic information
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
MULTIMEDIA

UTILIZAȚI INFORMAȚII DESPRE TRAFIC ONLINE

 • PASUL 1 / 5

  Pentru a utiliza informațiile despre trafic online, asigurați-vă că există un dispozitiv mobil compatibil cu internetul, asociat și legat prin Bluetooth sau prin Wi-Fi. În timpul unei orientări active a traseului, în partea dreaptă a afișajului sunt afișate informații privind incidentele curente și întârzierile legate de acestea. Activați zona inferioară a acestui panou pentru informații mai detaliate. (Alternativ, puteți selecta cele trei puncte [...] / [Trafic].)

 • PASUL 2 / 5

  În cazul incidentelor pe ruta planificată, puteți selecta fiecare incident din listă. (Puteți restrânge sau modifica lista incidentelor de trafic curente prin apăsarea butonului [FUNCTION] de sub touchpad Lexus și schimbarea de la [On route] la [Deturned] sau [All].)

 • PASUL 3 / 5

  Dacă doriți, alegeți [Citiți] pentru un anunț vocal fără distragere. Selectați [Detour] pentru a vă furniza imediat un traseu alternativ.

 • PASUL 4 / 5

  Înregistrarea incidentului este actualizată acum pe baza rutei noi. În mod ideal, nu există alte incidente, datorită ocolului. Apăsați butonul [MAP] pentru a reveni la vizualizarea hărții și pentru a continua călătoria.

 • PASUL 5 / 5

  Sistemul infotainment Lexus vă va îndruma în mod convenabil către destinația dvs.