1. Owners
  2. Servicii conectate si multimedia
  3. Onboarding
  4. Cy17
  5. use online traffic information
Actiuni rapide
Actiuni rapide

UTILIZAȚI INFORMAȚII DESPRE TRAFIC ONLINE

PASUL 1 / 5

Pentru a utiliza informațiile despre trafic online, asigurați-vă că există un dispozitiv mobil compatibil cu internetul, asociat și legat prin Bluetooth sau prin Wi-Fi. În timpul unei orientări active a traseului, în partea dreaptă a afișajului sunt afișate informații privind incidentele curente și întârzierile legate de acestea. Activați zona inferioară a acestui panou pentru informații mai detaliate. (Alternativ, puteți selecta cele trei puncte [...] / [Trafic].)

PASUL 2 / 5

În cazul incidentelor pe ruta planificată, puteți selecta fiecare incident din listă. (Puteți restrânge sau modifica lista incidentelor de trafic curente prin apăsarea butonului [FUNCTION] de sub touchpad Lexus și schimbarea de la [On route] la [Deturned] sau [All].)

PASUL 3 / 5

Dacă doriți, alegeți [Citiți] pentru un anunț vocal fără distragere. Selectați [Detour] pentru a vă furniza imediat un traseu alternativ.

PASUL 4 / 5

Înregistrarea incidentului este actualizată acum pe baza rutei noi. În mod ideal, nu există alte incidente, datorită ocolului. Apăsați butonul [MAP] pentru a reveni la vizualizarea hărții și pentru a continua călătoria.

PASUL 5 / 5

Sistemul infotainment Lexus vă va îndruma în mod convenabil către destinația dvs.