1. Electrified
  2. Integral Electric
  3. Beneficiile masinilor electrice
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
INTEGRAL ELECTRIC

BENEFICII

Zero emisii, costuri reduse de intretinere si un nivel si mai ridicat de siguranta: Lexus integral electric ofera beneficii dincolo de puterea fara compromis si senzatia uimitoare de la volan.

01

EMISII ZERO

15 ani de pionierat in cercetare au rezultat intr-un motor electric ce nu genereaza emisii CO2 prin sistemul de evacuare. Lumea devine un loc mai curat cand va aflati in controlul unui vehicul cu performante dinamice superbe. Atunci cand bateria se apropie de finalul vietii sale, avem un plan de preluare pentru a ne asigura ca este manipulata in siguranta si cu responsabilitate.
02

COSTURI REDUSE DE EXPLOATARE

Incepeti sa economisiti imediat ce plecati in calatorie. Combustibilul este scos din ecuatie ceea ce inseamna ca nu veti mai depinde de pretul barilului de petrol. Costul electricitatii tinde sa fie mai stabil si mai preditibil in timp Planul de mentenanta este si el simplificat. Masinile electrice au mai putine piese in miscare, nu au sistem de evacuare, sistemele de racire sunt mai reduse ca dimensiune si mai eficiente, nu folosesc ulei, filtre de motor sau curele de distributie. Franele sunt mai putin uzate. Veti petrece mai mult timp in calatorii si mai putin timp in service.
03

SILENTIOZITATE

Puteti avea parte de calatorii matinale sau aventuri nocturne ce nu ii trezesc pe vecini. Motorul electric isi indeplineste sarcinile impresionante cu minim de zgomot. Pentru sofer, in habitaclu, experienta este una de calm unic, cu murmurul anvelopelor pe asfalt ca singur indicator al fortelor puternice implicate. Viitorul apartine linistii.
BENEFICII

TESTAT SI VERIFICAT

Increderea si siguranta sunt parte integranta a unei experiente uimitoare la volan. Motorul electric Lexus a fost testat si verificat pe milioane de kilometri de soferi experimentati ce au ajutat la rafinarea fiecarui aspect al performantei.

Toate masinile vin cu pachetul de tehnologii avansate Lexus Safety System + pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de mai mult control gratie unui mai bun echilibru asigurat de plasarea in pozitii optime ale bateriilor si motoarelor eletrice. Directia electronica elimina nevoia unei legaturi metalice, furnizandu-va o senzatie neingradita de manevrabilitate si raspuns rapid.

BENEFICII

TAXE REDUSE SI ECO-BONUSURI

In timp ce guvernele din intreaga lume incurajeaza trecerea la vehicule electrice prin taxe reduse si bonusuri pentru instalarea statiilor de incarcare acasa, ati putea fi mai aproape decat credeti de senzatia uimitoare din viitoare dumneavoastra masina electrica Lexus.