1. Electrified
 2. Integral Electric
 3. Cum functioneaza masinile electrice
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
INTEGRAL-ELECTRIC

CUM FUNCTIONEAZA

Descoperiti o noua lume Lexus electric, unde incarcarea se face fara efort, iar masina dumneavoastra este energizata sa depaseasca noi orizonturi.

MERGETI MAI DEPARTE CU INCREDERE

Puteti merge mai departe decat credeati vreodata cu vehiculele electrice Lexus. Urcati-va la volan si calatoriti dintr-un oras in altul cu increderea ca veti ajunge la destinatie si chiar mai departe.

AJUNGETI MAI DEPARTE CU ACEEASI BATERIE

Autonomia impresionanta cu care vin masinile noastre integral electrice poate fi sporita cu doar cateva sfaturi simple ce va ajuta sa economisiti bani si sa reduceti energia necesara pentru calatoria dumneavoastra.

RELAXATI-VA SI REINCARCATI

Pur si simplu incarcati masina acasa sau la o statie de incarcare publica. Descoperiti toate variantele de incarcare ale unui Lexus si cat dureaza "umplerea" bateriei.

 •  

  INCARCARE RAPIDA DC

   51 min

  Timp estimat de incarcare de la 5-80% baterie DC*

  Cresterea accelerata a numarului statiilor de incarcare inseamna ca a devenit mai usor ca oricand sa va incarcati masina. Viteza de incarcare depinde in mare parte de puterea statiei de incarcare. O statie de 50kW poate incarca bateria pana la 80% in doar 30 de minute. Statiile de incarcare rapide (7-22kW) pot asigura o incarcare completa a anumitor modele in 3-4 ore. Majoritatea statiilor publice sunt rapide.

  Veti calatori cu mai multa incredere stiind ca o retea de statii de incarcare rapida este la scurta distanta de dumneavoastra. In plus, masina va identifica statia de incarcare pentru dumneavoastra si va va anunta cand sunteti gata, din nou, de plecare.

  Atat de simplu. Introduceti o destinatie pe ecranul tactil si Planificatorul de Calatorii va va afisa traseul pana la cea mai apropiata statie de incarcare.

  Ajungeti la statia de incarcare si savurati o cafea in timp ce masina dumneavoastra se reincarca in minute, nu ore.

  Aplicatia dumneavoastra Lexus va anunta cand sunteti gata, din nou, de plecare. Pregatiti-va pentu urmatoarea parte a calatoriei.

  In prezent sunt peste 100.000 de statii de incarcare in Uniunea Europeana si acest numar ar trebui sa creasca la 2 milioane in urmatorii 5 ani. In timp ce unele statii publice ofera "acces liber", adica incarcare gratuita, majoritatea fac parte dintr-o retea, pentru care este posibil sa aveti nevoie de un card sau o aplicatie mobila.

 •  

  INCARCARE AC ACASA

   8 ore 2 min

  Timp estimat de incarcare de la 0 - 100% baterie AC*

  Usor de instalat acasa, Lexus Wallbox va va incarca complet masina in putin peste 8 ore. Folosind Lexus Link, veti descoperi functii inteligente precum setarea de incarcare maxima ce le permite celor ce traiesc in partea superioara a zonelor deluroase sa profite la maxim de incarcarea regenerativa atunci cand coboara pe drumuri descendente.

  Se recomanda sa contactati un profesionist pentru instalarea statiei de incarcare acasa si Lexus va va recomanda un partener de incredere care sa va ajute. Pentru linistea dumneavoastra, va asigura o conectare sigura a statiei si indeplinirea standardelor.

  Mai multa putere inseamna ca bateria se incarca mai repede.

  Anumite tari ofera bonificatii de pana la 75% din costul statiei de incarcare.

  Multi furnizori de electricitate ofera tarife reduse pe timp de noapte, ceea ce ar putea sa va ajute sa va reduceti factura.

BATERIE CU TEHNOLOGIE INOVATIVA

CUM FUNCTIONEAZA MASINILE ELECTRICE

LONGEVITATEA BATERIEI

Bateria ce furnizeaza energia pentru Lexusul dumneavoastra va rezista la fel de mult ca masina. Investigatiile arata ca multe masini electrice raman cu aproximativ 75% din capacitatea bateriei dupa 193.000 km. Altele au o longevitate si mai buna, cu o pierdere de 5% dupa 80.000 km si inca 5% dupa 241.000 km. Cu o medie de 15.000 km parcursi pe an de o masina electrica, majoritatea vehiculelor nu vor avea nevoie niciodata de o baterie noua.

CUM FUNCTIONEAZA MASINILE ELECTRICE

COMPLET ACOPERIT

Pentru o viata lunga si fara griji, bateriile noastre vin cu sisteme avansate de racire si incalzire, in timp ce sigiliile din cauciuc le protejeaza de orice urma de apa sau praf. Lexus ofera, de asemenea, un plan de Garantie Extinsa pentru Bateria EV pentru 10 ani (sau 1 milion de km) pentru toate defectele de functionare a pachetului principal de baterii sau degradarea capacitatii sub 70%, daca este respectat programul de verificari ale sanatatii bateriei.

CUM FUNCTIONEAZA MASINILE ELECTRICE

NU TREBUIE SA VA FACETI GRIJI

Sunteti pe maini sigure - Lexus deja a livrat peste 1.5 milioane de vehicule extrem de sigure Full Hybrid, iar noul Lexus ES 300h Hybrid a fost numit Vehiculul hibrid sau electric "Cel mai bun din segment" si Masina de Familie "Cea mai buna din segment" de catre NCAP.

CUM FUNCTIONEAZA MASINILE ELECTRICE

RECICLARE SIMPLIFICATA

Important pentru planeta, cand bateria UX 300e ajunge la finalul vietii sale, avem un plan de preluare menit sa asigure reciclarea ei sigura si responsabila. In prezent preluam peste 90% din bateriile noastre din Europa prin reteaua de dealeri, dar obiectivul nostru este sa atingem o rata de 100% preluare prin toate operatiunile noastre.