1. Masini noi
  2. RX
  3. all-new-rx
  4. Reassuring Safety
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

CARACTERISTICI RX

GARANTIA SIGURANTEI

CARACTERISTICI RX

LEXUS SAFETY SYSTEM +

RX beneficiaza de sistemele avansate de siguranta activa si de asistenta pentru sofer, reprezentate de sistemul Lexus Safety System + de generatia a 3-a, cu functii suplimentare si actualizate care ofera, pe langa alte beneficii, o detectie mai buna a riscurilor e accidente.

CARACTERISTICI RX

DOTARI DE GENERATIA A TREIA

Noul Driver Monitor verifica toate semnele de oboseala sau neatentie ale soferului, cu ajutorul unei camere instalate pe volan. In plus, sistemul Proactive Driving Assist foloseste o camera frontala care stabileste unghiul curbelor, regland forta de virare cand se apropie o curba.
CARACTERISTICI RX

EVITAREA ACCIDENTELOR

Sistemul tmbunatatit Lexus Pre-Collision System permite evitare coliziunilor iminente si poate de asemenea recunoaste riscurile de coliziune prezentate de celelalte vehicule sau de pietoni la efectuarea unui viraj tntr-o intersectie.
CARACTERISTICI RX

CONTROLUL DISTANTEI

Sistemul Cruise Control dinamic cu radar detecteaza vehiculele din fata si mentine distanta adecvata fata de acestea. Sistemul recunoaste rapid traficul din fata si, tmpreuna cu sistemul de urmarire a benzii, asigura o linie mai naturala de deplasare tn curbe.
CARACTERISTICI RX

SISTEM DE ASISTENTA PENTRU SEMNELE RUTIERE

Sistem de asistenta pentru semnele rutiere (RSA) recunoaste semnele de circulatie si da informatii soferului prin afisajul de informatii multiple. Atunci cand este conectata la sistemul Cruise Control dinamic cu radar, viteza masinii poate fi reglata tn functie de limitele de viteza recunoscute de RSA.