1. Masini noi
  2. RX
  3. all-new-rx
  4. Complete Connectivity
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

CARACTERISTICI RX

CONECTIVITATE COMPLETA

CARACTERISTICI RX

LEXUS LINK

Aplicatia Lexus Link ofera o noua lume a conectivitatii creata pentru a completa experienta unica „Omotenashi” a serviciilor. Caracteristicile inteligente si personalizate va ajuta sa planificati o calatorie, sa faceti o planificare service sau chiar sa va tmbunatatiti stilul de condus. Pentru o experienta electrica fara probleme, puteti monitoriza nivelul de tncarcare si autonomia modelului RX 450h de la distanta, de pe telefonul dumneavoastra mobil. Abonati-va la solutiile Lexus Charging si Lexus Link va localiza, de asemenea, statiile de tncarcare din toata Europa
COMPATIBILITATE CU TELEFOANELE MOBILE

MOBILE COMPATIBLE

Cu ajutorul sistemelor Android Auto® sau Apple CarPlay® wireless, noul RX va permite afisarea si accesul cu usurinta la multe dintre aplicatiile de pe smatphone-ul dvs. pe afisajului tactil de 14”.
CARACTERISTICI RX

COMENZI VOCALE AVANSATE

Noul asistent vocal „Hey Lexus” tntelege limbajul natural si contextul propozitiilor si poate chiar sa recunoasca care pasager din fata vorbeste. Inteligenta artificiala colaboreaza cu serviciile cloud pentru a nu mai avea nevoie sa gasiti butoanele atunci cand trebuie sa va concentrati la drum.
CARACTERISTICI RX

INCARCARE USOARA

Incarcarea este compatibila cu smartphone-urile sau cu alte dispozitive electronice folosind tncarcatorul wireless prin inductie pentru baterie. Cu 50% mai rapid ca tnainte, modelul RX are si 6 prize USB, bine amplasate tn cabina, atat pentru ocupantii scaunelor din fata cat si pentru cei din spate.